34

Анонимен

преди 8 години

Хайде не се правете на ощипани моми.На сирийска територия може да има снимки на милиони цистерни или на каквото си щете.Покажете ми снимки на тези камиони непосредствено на границата или видео как пресичат.Нали не смятате,че от сирийска страна има хиляди цистерни и после терористите ги пренасят пеша в шишенца от минерална вода.Всъщност каквито сте наивни може и да го вярвате.Защото и аз за две минути на фотошопа мога да ви направя снимка на каквото пожелаете.

33

Анонимен

преди 8 години

Моята "далавера" си върви съвсем нормално,приеми го като факт.Предполагам тази и на Турция си върви,но като съдя от положението в Русия излиза,че най-много пострада нейната далаверка.Поне след навигационната и грешка със празния военен самолет.Не смятам,че коя да е суверенна държава трябва да се допитва до когото и да е когато трябва да защити суверинитета си.И защо по дяволите този "умерен" (според теб)политик ще изпепелява щатите където съм аз?

32

Анонимен

преди 8 години

TURZIA TRIABVA DA BADE SANKZIONIRANA KATO TERORISTICNA DARGAVA I DA BADE UNISHTOGENA IKONOMICESKI,A GEOGRAFSKI DA BADE RAZCLENENA NA SASTAVNITE I CASTI.

31

Боби

преди 8 години

До Анонимен 57Влезни в сайта ВКС и потърси видео сводките от всеки ден които публикуват. Имаше епизод когато руски самолети бомбардират огромно множество камиони, а те се разбягват като ***. При друг епизод безпилотен самолет лети над път близо до границата със Турция и там има километрични колони с камиони.Руснаците са си го измислили и снимали!Докарали няколко хиляди камиона в Сирия до Турската граница за да го снимат и то на "Противникова" територия ...

30

Анонимен

преди 8 години

A evreina moje li da dade otgovor zashto ID dosega ne e izstrelql edin kurshum po Izrael,ami otgovora e deteto kak shte vdigne ruka na bashta si ,to4no evreite i rusnacite sa sazdatelite na ID ,vsichki vidqhme ID kolko atentati izvurshi v Turcia,evreite da si e....t m...ta

29

Анонимен

преди 8 години

Имаше едно време рдна приказка "Новите дрехи на царя". Тама царя се разхождал гол всички го виждали но царедворците убеждавали гражданите, че царят е облечен в сърма и коприна, и така докато едно хлапе не се присмяло на царя, че ходи гол. Да ви звучи познато?

28

Анонимен

преди 8 години

А тез двамата на снимката кои са?

27

Анонимен

преди 8 години

Шойгу и тез 2-мата на снимката, ще им разкажат играта на монголците. Коз, коз и ...кюрд пика.

26

Анонимен

преди 8 години

Уааааууууууууу, що така бе? Нали руснаците лъжеха, а? Ай, ай, ай???? И кво ше става сега??? еуропейчетата пак ли ще си затворят очите? За краварчетата е ясно, тия бандитчета са си техни, а "цивилизованата еуропка"?????? Боже, като виждам как се СРУТВАТ измислените им "демокрация, ценности"....Да кажеш на гърците да обръщат лодките назад, като прекрасно знаят, че хората ще се издавят или ще се умрат от глад и жажда..... Хуманисти недоносени....

25

До44

преди 8 години

Ами има ли значение за контрабандиста поради какво е наложено ембаргото.Контрабандиста не се интересува от друго освен от това как да спечели.Не ми се задълбочава,но прилики има много.Но всеки си има мнение.

24

Анонимен

преди 8 години

Истина е разбира се,Турция не е идеална държава.В нея има контрабандисти както във всяка една страна.Учудвате ли се?

23

Анонимен

преди 8 години

И какво обвинение е това?През чия територия не минават джихадисти?Терористите в ИД от Белгия,Дания,Холандия,Русия и републиките през чии територии са минали?В коя държава няма контрабанда?Стари еврейски номера при преговори,напомнят се общи врагове за да се симулира приятелство.Е някои се връзват.:)))

22

Анонимен

преди 8 години

Когато еврейче и византийче се надлъгват,не трябва да вярваш на нито една дума.Много сте я идеализирали тази Турция.В нея както и във всяка една държава има контрабандисти.Просто Турция имаше късмета да е гранична с конфликта.Спомнете си само колко хора станаха милионери у нас по времето на югоембаргото,което уж трябваше да спазваме.

21

Аспарух

преди 8 години

А става интерсесно,Израел и САЩ вземат страната на Руснаците в конфликта им с Турция.

20

Анонимен

преди 8 години

Наркотрафикът,КОНТРАБАНДАТА НА ОРЪЖИЕ,СКЪПОЦЕННОСТИ,ФАЛШИФИКАТИ НА МАРКОВИ СТОКИ,И ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО ЩЕ РАДВАТ КОНТРАБАНДИСТИТЕ ОТ ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ АКО БЪЛГАРИЯ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ СИ С ТУРЦИЯ

19

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Хахаха, първи руснаците го казаха, сега и Израел.Става много интересно :)И сега нашето турско евроатлантическо управление иска да повери нашата въздушна сигурност на Турция и ИД.Ама кво да правиш - ние не сме имали 500 години държава и няма и да имаме.

18

Анонимен

преди 8 години

Турция като държава не може да съществува дълго под тази си форма! Ще трябва да се отделят кюрдите. Кюрдите ще си направят държава от Турция и Ирак. Те ще станат новата буферна зона като благодарност, че си имат държава. А Турция ще може да се въведе във вид, който ще е готов за ЕС. Да видим.

17

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е, че САЩ има военни бази в Турция. Това са стратегически бази, от които подготвя военни операции в арабския регион. Няма друга държава в този регион освен Турция, която да предостави такава военна позиция! Това е! Но турците са прости! Това е факта, те са диви. Излезте от европейската част и влезте в истинската Турция. За това и я управлява диктаторът Ердоган. САЩ не могат да ги натиснат турците. Освен ако не спретнат един преврат, но това е много рисковано заради кюрди и ИД. Сложно е

16

Анонимен

преди 8 години

Много българи заеха страната на Турция при конфликта и с Русия. Какво правим сега когато и еврейте казаха това което и Путин? Малко шаш а? хахах

15

Анонимен

преди 8 години

Това го знаем! За това и САЩ свали цената на петрола. Така удря финансов източник на ИД, удря Саудитска Арабия, която също е финансов източник на ИД и други невоенни, но ислямски организации в Европа и удря и Русия, която просто не се научи какво е конкурентноспособност.