9

летящата вещица

преди 8 години

Вирусът Зика е открит за първи път в маймуни в Уганда през 1947 г...................................Спрете нашествието на маймуните в Европа!

8

Запознат

преди 8 години

Предлагам спешно да се закупят поне 500 000 ваксини от Турция, макар още да не съществуват. Те вече ги разработват, понеже се оказа, че на Али Раза от тъй му било лошо..

7

Западноевропеец

преди 8 години

До ИзточноевропеецВ Космоса няма гравитация! НАУЧИ СИ УРОКА ПО ФИЗИКА! :-D

6

do 6

преди 8 години

В Германия още миналата година раздадоха флайъри за болестите, които носят бежанците, като малария, туберколоза, треска, хепатити. Част от тях ги имаме и на балканите, но рядко срещани. Лекарите в Германия вече се преспециализират. Та това носят. Само, че най-лошото е, че освен арабски и чат пат английски друго не говорят тези хора. Не може да им се обясни какво им е, нито пък те да обяснят къде ги боли. Комуникацията е сведена до жестове с ръце и преводачи от арабски ако болницата намери такива

5

Гневен българин

преди 8 години

Видяха,че всякакви животински грипове,еболи и меболи не сработиха и измислиха нова простития,с която да плашат и контролират хората.***!

4

Vim

преди 8 години

Stop Star Min Stat

3

Анонимен

преди 8 години

Какви ли още забравени от цивилизованите хора,зарази,ще ни донесат бежанците?Дори и при арктически студ и оромни преспи сняг,продължават да прииждат,защото Аллах им е наредил да изтрепят християните!

2

Западноевропеец

преди 8 години

Ръсофилите ще се активират по заповед на джуджи след ТРИ ДВЕ, ЕДНО!

1

ррп

преди 8 години

Дошъл е от луната вируса- не от ордите.