52

Анонимен

преди 8 години

Това да не е американската "Дума"? Америка, не си губи ума - избери Клинтъновица. Как ли не. Надявам се, след Обама, американците да проявят достатъчно здрав разум.

51

българин

преди 8 години

успех г-жо Клинтън разкажи им играта на болшевиките

50

Скарлет

преди 8 години

Есента на 2008-***, ВКАРА Света в криэа с неподоэирани раэмери!!! Колапсът на Леман Брадър, ПОЛОЖИ началото на най-тежката световна банкова криэа, последвана от СВЕТОВНА РЕЦЕСИЯ! Апропо, Европа ще усеща дълго последиците от криэата, а много европейски държави ще трябва да раэвият нов биэнес модел эа икономиките си!!!!

49

Наблюдател

преди 8 години

Тази статия с много думи всъщност не казва нищо....

48

555

преди 8 години

Следващия президент на САЩ е ЖЕРИНОВСКИ......

47

Анонимен

преди 8 години

До stamenСтамене , не си блъскай главата повече. Щом още не си разбрал кандидатите кои са ...

46

Анонимен

преди 8 години

До 33Вести, СПРЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ РЕКЛАМИ за рептилката, кандидат за президент!---------Що да са реклами бе чюгюн, ти ли ще ги избираш или американците четат днес-а?

45

stamen

преди 8 години

Някой разбра ли от тази публикация, кой е този Сандърс? От републиканските кандидати аз поне не знам да има такава номинация.

44

33

преди 8 години

Вести, СПРЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ РЕКЛАМИ за рептилката, кандидат за президент! Оставаме с впечатлението, че ВИ ПЛАЩАТ ДА ПУСКАТЕ ИЗБРАНИ СТАТИИ за кандидати ,които няма да бъдат избрани, и то не защото американците са ***, а защото вече целият свят е наясно, че илюмиватско-еврейския кръг около Обама, Клинтън и Буш няма да спре да бомбардира целия свят, само и само да прелапа ресурсите и да вземе контрола над жителите

43

Анонимен

преди 8 години

*** другари, и да славите Тръмп от него рубли няма да видите.

42

razgradski pop

преди 8 години

нито дума за Хилари...от тази статия разбирам едно...Америка искаше да докаже на света своята демокрация и си избра първия цветнокож президент...сега са се концентрирали върху втората стъпка: избирането на първата жена президент на САЩ...а това, дали тя е способна за тази мисия, няма никакво значение...

41

kokospa

преди 8 години

Мое лично мнение е че консервативна Америка няма да избере шоумена Тръмп.Едно са предизборните речи и популизма съвсем друго е реалната икономика и политика.Тръмп е доста агресивен и креслив манипулатор а това никога не се харесвало на средната класа в Америка.Расистките му залитания ще отблъснат латиносите и азиатците....така че???Ще видим!!

40

Брайвик

преди 8 години

само Тръмп,Америка на белите американци,хайл Тръмп

39

Мунчо

преди 8 години

Оф... много се притесних! Сега ще трябва да ударя двойна якорудска за да се успокоя....

38

Тръмп 2016

преди 8 години

New Youk times е *** левичарски вестник. Всичко което пишат са пълни глупости. Това което всеки трябва да се моли от днес до изборите е Хилъри или кой да е друг демократ да не стане президент. Всеки един от републиканските кандидати ще бъде по-добре от тях.

37

to hell and back

преди 8 години

Килари президент = трета "гореща" СВ.

36

Анонимен

преди 8 години

Представям си фонтана от злобни коментари, който ще избълват медиите у нас ако съпругата на Путин се кандидатираше за президент, ама щом е в щатите - няма лошо.Просто няколко изключително надарени щатски фамилии подмятат властта , като за приличие вече и дума не може да става - то не бяха синове, чичовци, внуци, съпруги...Пък после защо избрали Обама - просто е сигурно че няма връзка с по-горните.

35

tt

преди 8 години

До Даммм-Всички прогнози сочат Хилари за победител .Пу велики и коня Лавро да слагат памперсите щото времената на благия Обама свършиха.

34

Анонимен

преди 8 години

Преведена поръчкова статия, която трябва да убеди тъпия америксниц да гласува за Клинтън. И тук преди изборите ГЕРБ пускат такива. Истинстс е че тези хора, особено Тръмп поне имат ясна позиция

33

Вечна дружба!!!

преди 8 години

Давай, Бърни! Цяла България е с теб и особено северозапада! Народът е провесил флагчета с лика ти по села и паланки! Каквото и да говорят враговете, България и Америка са кръвни братя! Няма по-близки народи от нашите! Що битки сме преживели, що войнишка чорба сме изели! Дето се вика, ходим си на гости по пантофи, само да не беше тоя пусти океан да ни бърка приятелството! Успех, Бърни, и да почерпиш за подкрепата. Знаеш къде да ни намериш (на картата). Ако има нещо, питай Гугъл.