12

както

преди 7 години

Има и красавици, ама трудно да кажеш, че от грим какво може да видиш. Има много готини мъже обаче, но колко от тях са сериозни е дръг въпрос. Това 'приятел с бенефит' е много популярно. Въпреки, че за какви приятели говорим? Хм моите приятели не ме използват, така че не, мерси. А и да се срещаш с някой бъди подготвена да чакаш с дни за отговор на текст докато той видиш ли дейтва друга, защото темата 'exclusive' още не била засегната и това не е изневяра. Абе направо си е невероятно!

11

кактоидае

преди 7 години

Да се срещаш и опознаваш във Великобритания е кошмар! Да отидеш на дискотека и веднага ти се лепват 'ухажори', чиято цел е секс за нощта. Жените пък направо си го искат дали на глас дали с действия. Забрави флирт, някои от тях да ама други направо скачат на врата на някой или се разголват. Да отидеш на няколко срещи и после хайде чао, ако няма секс. Не че си успял да научиш дори фамилното име или адреса на човека ама...това е, култура! Покажи морал и че си имаш граници и те сменя със следващата

10

Анонимен

преди 8 години

Тц....мммм....ходят без ***.

9

Анонимен

преди 8 години

ще го имам в предвид като се запознавам с британки,макар да не съм виждал много хубави сред тях

8

Анонимен

преди 8 години

Те въобще си мислят повече, само дето лицемерничат повече.

7

Роко

преди 8 години

За 3 години прекарани в Великобритания,се убедих ,че няма по е***ливи от англичанките,хайде младите по клубовете ги оправдавам заради възраста(всеки петък вечер може да разпишеш бележника на непозната в клуба),ама и лелките на средна възраст 45_55 години са фурии,нямат никви задръжки,абе е@ лива нация само мъжетеим дето се мислят за царе на света апък лелките ако има чалъм и с умрелите ше си го сложат!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Бил съм там за близо година. Наистина, голяма част от тях са готови още на първа среща. Но не за друго, а защото по-голямата част от тях на нищо не приличат и рядко някой им се връзва. Затова бързат да се разголят колкото се може по-бързо, да покажат прелести и да ви понапият, че да не им откажете.

5

Анонимен

преди 8 години

"Анкетата, направена във Великобритания..."===Така си и помислих.

4

Анонимен

преди 8 години

Tака е. Целият смисъл тялото ти да има ваг*на се губи, ако не ѝ осигуряваш необхуидимото.

3

mmm daaa

преди 8 години

*** mnogo pari nqma :D

2

optimist

преди 8 години

Това важи за Великобритания сигурно, където жените са предимно грозновати - т.е. нормално е да са по-навити и на мъжете да не им се занимава.

1

Анонимен

преди 8 години

Пълни пачи...