7

От 3

преди 8 години

Всеки ще гледа разкопките, а не вратата. Абсолютно никъде по света не се поставя акцент на вратата/входът към археологически комплекс, а на съдържанието му!Освен това, доизграждането на стените ще скрият рамката, а самата врата се навива горе и при отворено положение, няма и да се забелязва.А за краденето не се тревожи, колкото нещо е по-скъпо толкова повече се краде!

6

Анонимен

преди 8 години

До 3 - Не мислиш ли, че една врата от ковано желязо, малки изкуствено състарено, няма да е по-добре от тази щора?! Проблемът е, че струва доста повече пари и няма да останат много за кра... лапане...:)

5

Анонимен

преди 8 години

Това не е каквато и да е щора, това е антична щора, бранила колесниците на владетели! Вие за античен гараж не сте ли чували?! То бива, бива невежество, ама това на нищо не прилича значи, засрамете се!

4

Гандалф

преди 8 години

Трябва да се сложат портите на Гондор!

3

Анонимен

преди 8 години

А какво да се сложи? Много ми е интересно какъв тип врата трябва? Сега ще свалят тази и ще сложат, някоя решетка.Иначе много хубаво би било един невидим енергиен щит, но няда ги произвеждат в следващите 200-300 години.

2

Анонимен

преди 8 години

Докога, д*ба, трябва първо да правят и после да мислят?! Що за кмет е това, що за управници са това, щом те не го знаят, а някой трябва да им го каже, че да разберат.... Боже...

1

SA

преди 8 години

Абе това не е държава бе-13 века сме уж държава,а от тях 8 века под робство!!!Глупаво и поробено и до днес племе сме си и това е!!