10

Анонимен

преди 8 години

Това в България не е свобода а беззаконие и свободия. Например защо не вземем атлантическите ценности на САЩ в борбата с престъпността? Защо взехме само лошото от демокрацията се питам аз?

9

Анонимен

преди 8 години

България свободна от здрав разум страна.

8

Доко Доко

преди 8 години

Българете сте едни от най-свободните хора. Правите каквовото ви скимне, без да се съобразявате с никого и с нищо, не спазвате никакви правила и закони и никой не ви санкционира за това. Живеете си като първобитните хора и в буквален, и в преносен смисъл.

7

Ф.С.В

преди 8 години

За първи път чувам за свободна страна с 90 % несвободни икономически роби нямащи елементарни средства да пътуват от точка А до точка Б - нямащи нови дрехи храна "топло" (ток парно) дом!! нямащи право да избират енергиен доставчик да получават на 1 число заплатата си а не на другият месец - осигуряващи ги работодатели на 4 часа работнен ден (крадящи пенсията им) Държава в която няма съд няма полиция няма социална справедливост - И тази държава е СВОБОДНА ? да свободна е ,за богатите бели якички !

6

Нема нужда

преди 8 години

Организация базирана във Вашингтон е равносилно на манипулация и лъжа,особен е случая с държавата Саудитска Арабия където екзекутират масово духовни лидери се води държава с напредък та така и България е свободна за мафията!

5

Трябва да плащаме

преди 8 години

Свободата може да бъде разделена на "морална" и "материална"-тоест свобода намисълта и на начина на живот.По първата-можем да мислим и да казваме почти всичко и затова продажните медиии поръчковата журналистика ни зомбират всячески(можем да не ги гледаме и слушаме).Що се касае до втората-мъртвешката хватка на тежкото социално неравенство,създадено и поддържано от олигархично-политическите кръгове,е непреодолима.Моралното е приоритетно,но трябва да се яде и да се плащат сметки.Така че...

4

Лойко Борисов

преди 8 години

Свободни ,ама БЕДНИ !!!

3

zeus

преди 8 години

Ако имаше начин само да чета и слушам новините бих си помислил, че живеем поне в Швейцария. За съжаление всеки поглед през прозореца е като студен душ...

2

БГ

преди 8 години

Някой живеят в страни с тотална репресия, а ние живеем в страна с тотална депресия.

1

Емил Николаев

преди 8 години

Да бе,свободна ама само за криминални престъпници от всякакъв калибър