48

обективен

преди 8 години

Какво ни занимавате с изостаналите и нискоинтелигентни рунсци? Я кажете по-добре как да разберем дали на прасетата ни им харесват играчките, които им копуваме! Може би ще е добре да вземем пример от напредналите и високоинтелигентни францизи, които заведоха прасетата си в хипермаркетите сами да си изберат играчки!

47

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че в Западна Европа произвеждат ,,тропически плодове,,. Пак менталива пропаганда.

46

Анонимен

преди 8 години

Нека изнасят, аме не в Русия.

45

Анонимен

преди 8 години

Гледайте руска телевизия. Вижте, дали магазините им са празни. В "Контрольная закупка" можете всеки ден да видите как купувачите сравняват качествата на 5-6 различни образци (от различни производители) от един продукт - колбаси, сирена, майонези и т.н. Тази сутрин гледах филмче по случай годишнината на пробива на блокадата на Ленинград. Такъв народ не може да бъде победен, унижен, да играе по свирката на някакви кравари! Който се е хванал с тях е съжалявал. Я му вземат Кьонигсберг, я Курилите!

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Не глупости - направо тъ.пня си написал ти! Само преди няколко месеца - на 30.10.2015 се плюха и ритаха демократи и републиканци в Конгреса..." Това пък какво общо има с темата на статията?

43

до киро кривото

преди 8 години

ееей имало и по глупави и от теб да те убеждават в туй онуй нали знаеш криво дърво се изправя крив болшевик като теб никога повредата му е за цял живот

42

Анонимен

преди 8 години

До Киро КривотоПродължаваш да лъжеш ! Между 20 и 30 са .САЩ се отказаха от РД-180. От 2019г. ще ползват само свои двигатели, въпреки че имат лиценз за РД-180 до 2022г.А Русия как ще се оправя с електрониката ? Руските спътници ползват 80% западни компоненти.Като папагал повтаряш едно и също. Двигатели, дългове. Руснаците също ползват чужди двигатели - френски Ardiden 3G, Pratt & Wittney PW206. Дори Путин се вози на въртолет с чужд двигател.

41

Анонимен

преди 8 години

Само шишарки им останаха по магазините. Мъкаааа

40

Анонимен

преди 8 години

Кире твоята кола кога ще и сменяш двигателя с жигулски? Хем евтин хем по-добър от западните. .

39

Киро Кривото

преди 8 години

До Анонимен 39Що не погледнеш за 5 години колко старта е осъществила Русия и колко апарата е изнесла в космоса, губейки 15 от тях? Айде да ти помогна - средно по 40 старта на година!!! И колко САЩ? Няма и наполовина! С руски двигатели!

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38Не глупости - направо тъ.пня си написал ти! Само преди няколко месеца - на 30.10.2015 се плюха и ритаха демократи и републиканци в Конгреса да вдигат или не тавана на правителствения дълг, т.па.ко! От 17.2 на почти 19 трлн. гущера, умнико!

37

Анонимен

преди 8 години

Бе то хубаво да се откажат от контрасанкциите, с които Путин от глупост наказа собствения си народ, само че първо, Европа намери други пазари, и второ, с това обезценяване на рублата, дали са достатъчно платежосподсобни, за да си позволят западни стоки.

36

Боби

преди 8 години

До Анонимен 39Странно но загубите са само от проектите в които се кооперират фирми от бившите републики. С Ангара не съм видял да са се случвали проблеми освен липса на финансиране. А Ангара семейството е бъдещето на Руската космическа индустрия. В пълен обем първите степени няма да кацат като американските Спейс Х а като самолети по-просто и отдавна отработено.За сега летят само леките модификации, Н степента на съвместимост е към 90% по механика и 100% по електроника

35

Анонимен

преди 8 години

До Киро КривотоПрез 2015 САЩ са изнесли малко повече пшеница от Русия. Износът на руска пшеница нараства предвид слабата рубла. Руската космическа индустрия е в сериозна криза поради липса на кадри и финанси.В рамките на пет години, от 2010 до 2015-та година, Русия е загубила общо 15 космически апарата. Например през 2013 година руска ракета "Протон" беше загубена, защото някакъв инженер е инсталирал сензор наобратно и даже го е зачукал, за да влезе в гнездото си.

34

Анонимен

преди 8 години

До Киро КривотоГлупости. Американският дълг е предимно частен. Китайските компании също ползват западни кредити. Водещите руски като Газпром и Роснефт имат огромни задължения към западни финансови институции.

33

Анонимен

преди 8 години

До Виждам и анализирамРусия няма лека промишленост. Обувки, облекло,продукти. Относно руските млечни продукти. През 2015г. е отчетен невиждан внос на палмово масло. Руснаците дават мило и драго за френски и италиански сирена. Аз лично предпочитам хубаво българско сирене.Изумява ме и интереса им към български рибни консерви. Затриването на руската рибна промишленост е престъпление, направо си е феномен.

32

Анонимен

преди 8 години

Закриват концерна Антонов - почва интеграцията на Украйна в ЕС....

31

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Бог забавя ама не забравя-от тук нататък за руссия има само един път-надоло..Явно проекта"велика империя" се отлага за неопределено време .Обаче поне кримваш...

30

Виждам и анализирам

преди 8 години

Няма как да повярваме, че "Российская газета" прогнозира, че след евентуалната отмяна на руските контрасанкции на щандовете в страната ще се върнат първо млечните продукти от чужбина - най-вече сирената, и тропическите плодове.Производството на млечни продукти и сирената премина в ръцете на руските аграрии, а вносът на тропическите плодове се осъществява главно от Алжир, Мароко и Сенегал.На запада много му се иска да се върне на позициите от 2013 г, но това са напразни и неосъществими мечти.

29

до киро кривото

преди 8 години

кире приятелю бързай за психото утре може да е вече прекалено късно