43

Анонимен

преди 8 години

До MartoТеб май вече са те ваксинирали...

42

Анонимен

преди 8 години

До ПитащМного добра защита! Ако и ваксината, както автомобилите, има една съставка вместо друга (пластмасов калник вместо "железен") - супер, направо си е принос! Удачен пример!

41

42 членът

преди 8 години

Дискусията е твърде сериозна ,но ми кажи по какви съображения "трябвало" да употребя пълен член?!

40

за41 памят

преди 8 години

Пламен Василев Ореша̀рски е български политик, финансист и преподавател в УНСС и НБУ. От 29 май 2013 г. до 6 август 2014 г. е министър-председател на правителството на Република България с мандат на БСП и с подкрепата на ДПС и Атака, избран от 42-то обикновено Народно събраниСтранното беше ,че гиниколожката трябваше да постави снабдяването с ваксини като приоритет 1 ,но тя реши да сече глави на директори на болници...

39

Анонимен

преди 8 години

До redordeadАйде бе, *** вЕрно? Ашколсун!Че то, май опаковката струва повече от ваксината, а? Па сме, значи, на келепир!

38

Анонимен

преди 8 години

До българинСтилА(ът) и внушението е еднакъв....

37

Анонимен

преди 8 години

До до 1 и 9 постА защо е било спрло? Нали тогава управлявяаше ГЕРБ?

36

Анонимен

преди 8 години

До ОставкаНо пасаран на пръстовите отпечатъци. За налудничави, подсъдно обидни, без аналог в света, идеи, които обаче ще ни струват милион, а ефектът ще е нулев - не болните са престъпниците, а ръководствата на здравеопазването - държавни, неправителствени, частни - те трябва да дават отпечатъци, а не баба Пена от с. Долно Нанагорище с болните крака да даде 10 лева за път, та да си сложи пръста на московия апарат като престъпница, за да и дадат лекарство. Терор!

35

Анонимен

преди 8 години

Защо, иначе много добрият водещ Антон, не се досети да попита здравния мефисто, КАКВО ОЗНАЧАВА, В КАКВО СЕ СЪСТОИ "ОПАКОВКАТА" НА ВАКСИНИТЕ?! Малко профански но си го представям като разливане от един общ съд (контейнер, варел, "дамаджана") в едни спринцовки за еднократна употреба. От кого? Как? В какво производство спринцовки! Що не си го направихме ние? И защо трябваше да се вземат точно от Турция? Та чак Борисов ги договарял с Ердоган? Мистика! Ъ?

34

Оставка

преди 8 години

Толкова се заплете в лъжите си - как фирмата му била ощетена само и само ваксини да има... Алоо, турския завод имал поточна линия, ама други европейски страни не купуват от "евтината" му поточна линия.Министър Пепи е неграмотен и лъжлив пелтек. Не ме интересува какво дрънкал на приятелите си. Лъжеше от самото начало за всичко. От помпозните обещания за по-добро здравеопазване останаха само такси за задължителни прегледи и пръстови отпечатъци. А от него отпечатък на здник.

33

до 1 и 9 пост

преди 8 години

Стила и внушението е еднакъв.......В интерес на истината при Енжерикса няма втора съставка ,която да е разрешавана!От пролетта на 2013 г снабдяването с ваксини е спряло. На много новородени ваксинацията не се проведе по стандарт.Министър Д-р Москов постъпи държавнически и отговорно като осигури надеждни с френско качество ваксини.Няма пълния пакет документация ,но това не се отразява на качеството на ваксината и скъсява срока за доставка

32

българин

преди 8 години

Видях в Турция качествени истински неща.Дори хляб и квасено мляко като тези от детството ми.Стотици българи правят дарителски сметки ,за да ползват достиженията на турската медицинаОтдадени Френски продукти за ваксината и с трансфер от Турция и с логото на "Санофи"не носят повече от стандартния риск при ваксинацияКупувам турското спокоен за качеството.

31

razgradski pop

преди 8 години

по-добре Произведено в Турция отколкото Произведено в България...

30

redordead

преди 8 години

фирмата 100% е свързана с Пеефски...всички станаха големис пецове, все едно до оня ден са искали по 10 сертификата за всяко ваксиниране...

29

Анонимен

преди 8 години

Тази ваксина отдавна се среди от пресата.То беше че в болните се изчерпват количестватаче няма уредени договори за доставки с франциядоговорки за доставка с турция и накрая че ваксината не отговаря на на разни изискванияСамо не разбрах коя е фирмата за която пресата толкова лобира.Имам чувството че гледам реклама без да разбера какво рекламират.

28

redordead

преди 8 години

относно опаковането - 50 от най-големите фармацевтични компании в света ползват турският завод - просто не всяка компания има изгода да поддържа подобна поточна линия, затова позлват заводи като този, който има.

27

еврика!

преди 8 години

чак сега ли вдянахте, че ваксината е френска. Явно цяла седмица пътува информацията до централния орган, наричан "мозък" на някого, та написа това. Ми то беше казано още в дена на разпалване на измисления скандал.

26

от ЮАР

преди 8 години

Ваксините са напълно редовни, имат сертификата на Санофи-Авентис и няма никакво значение къде се произвеждат и пакетират, може да е в Нова Гвинея, но щом имат сертификат са О.К. Изобщо не е вярно, че съдържали живак и пр. Всичко това се пропагандира от средите на Пеевски и българската фарма-мафия, която не можа да направи далавера на гърба на хората. Също се включват кръговете от кучета в България, на каишка от Москва, понеже имат алергия към всичко турско, реват откакто им свалиха тенекията.

25

Анонимен

преди 8 години

А компютрите се оказаха компоти

24

анонимен

преди 8 години

МОСКОВ ДАЛАВЕРАТА Е----КУПЕНИ 4.500 000 ВАКСИНИ НО НА ХАРТИЯ ЗА 80 000 000 ДОЛАРА ОТ ТУРЦИЯ СЛЕД ТОВА СА --ПОДАРЕНИ ПАК НА ТУРЦИЯ ПАРИТЕ ПОДЕЛЕНИ С АКУПЕНИ 100 000 ЗА ОЧИ ПРЕД МЗ КАТО ТЕЗИ ВАКСИНИ СА ---ФРЕНСКИ ПРЕОПАКОВАНИ В ТУРЦИЯ АЛООО ЦАЦАРОВ ИСКАИ СТИГА СИ СПАЛ ЗАЩОТО И ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ПОДГОНИ НАРОДНАТА ЛЮБОВ И ТО СКОРО