25

Анонимен

преди 8 години

Nezaslujeno nasledstvo.

24

ффл

преди 8 години

баси нещастието, отишли в америка, цял живот бачкали, трупали милиони и накрая милионите се пръскат за други хора, които не са си мръднали пръста за тях.......

23

ZABOBOL

преди 8 години

VELIKA AMERIKA!Bai'tanas i decata mu s nad1000 000$...tova mojeshe da i i v BG ako ne be tova 9-toto,a sega samo tezi s TOTO-to.KOI?

22

Анонимен

преди 8 години

Пише, че двете са били секретарки. Смятай ако са работили 40 г., значи двете са спестявали по около 1400 долара на месец. А тука ще ме карат да се осигурявам?!

21

До запазнат 15

преди 8 години

Абе *** , ти кога преброи четирите милиар да на Бойко? Ако беше умен и любопитен щеше да знаеш че в България няма нито един милиардер. А двете баби ако живееха в Русия ,наследниците щуха да полячат по един малък Путинов ..... .

20

Анонимен

преди 8 години

Филмът "Отмъщението на роднините" с Дитер Халефорден не е случаен :)

19

Анонимен

преди 8 години

Тези двете са живяли като скотове по деведесет и кусур години, умряли в старчески дом, за да има българските наследници какво да папат сега. Баба ми казваше - ковчег джобове няма...

18

istinata

преди 8 години

Az niamam pari i vupreki tova 2 miliona ne sa koi znae kvi pari vse pak ne sme sedemdesette

17

Анонимен

преди 8 години

Ако това се беше случило у нас,парите щяха да се покрият от банки или чиновници и наследниците нямаше и лев да видят.Не обичам американците,но се прекланям пред законите им и тяхното спазване.

16

beki

преди 8 години

Директора на елитното училище Гимназия за чужди езици в Ловеч е Радосрав Хитов,който трябва да връща около 200000лв на училището,които окраде с бившата си главна счетоводителка!Така,че да се приспаднат от наследството му!

15

Няма значение

преди 8 години

До много просто Това са парите,които не е изхарчила по отглеждане и изучаване на деца и издържане на мързелив мъж!

14

пешо

преди 8 години

честито да им е :) дано да го профукат в българия, а не по почивки в чужбина.

13

ТОТО

преди 8 години

До Шарли ЕбльоЗа съжаление не са само в отбора на "братята" ***, брат!Положението е трагично просто.

12

ТОТО

преди 8 години

До До ТОТОНима в Америка не съществуват имената Ана и Мария, или се бъркам аз нещо?На Шварценегер жената, която е мома американка, и е родена в Америка в клана Кенеди, нима не се казва Мария???Аман от пишман разбирачи!

11

Шарли Ебльо

преди 8 години

До ТОТОСъвременните майки на Джулиите и Деборите са от отбора на Джипси авер,бате...

10

До ТОТО

преди 8 години

Явно не си запознат,но в Америка си длъжен да се казваш Ан и Мари,защото си Америка!!!И си роден там!А Джулея и Есмералда са родени ТУК!

9

Анонимен

преди 8 години

Дузината пенсионери сигурно ще капарират климатици с наследството.

8

ТОТО

преди 8 години

Прави впечатление, че още стъпвайки на американска земя още в началото на миналия век, двете сестри са получили поамериканчени имена, вместо Мария и Ана.Демек, да не се сърдим на съвремените майки за Деборите, Джулиите, Никол-ите и т.н. измишльотини, с които ни облагородяват фонда на имената още на родна земя. Явно чуждопоклоничеството си ни е в кръвта!Мир на праха им!

7

светнат

преди 8 години

Лелеееее, давате нова тема за измама на ало измамниците от Ловешко. Сега ще има едно звънехе по телефони за наследство ....

6

Невен

преди 8 години

Супер е, че бабите са ощастливили свои наследници. Като са били в старческия дом никой не бил отишъл да ги види ... Ама защо плямпате глупости, колко то Вас познават всичките си втори братовчеди примерно? Второ, то да ей сега от мегдата и праз 4000 бона да ида да видя в старческия дом в САЩ едни роднини, за които незнам ... Но иначе "колосално наследство", ба 2 млн са много много пари ама баш пък колосално ... :)