8

моторков

преди 8 години

Европейците са расисти,това че допуснахме нчколко милиона чуздоземци в европа е само за прикритие.Ако европа се обедини мюсулмани,евреи,индианци,африканци и разни такива ще бъдат третирани както европа винаги е третирала всички-колоноилно.Кралете на европа не могат да бъдат толерантни.Скоро ще има холкост срещу мюсулманите,и това е процес който се подготвя внимателно.На всички им треперчт шушоните,

7

Алекс

преди 8 години

Антисемитизъм май е когато нещата не стават според желанията ина Нетаняху. Не че оправдавам палестинците които стреляха с ракети по цял град. Ама Израел превръща наказатлената акция в заграбване на територия. Хайде да сме реалисти. *** и кре.тени има на всякаде та да не се прави на света вода не напита.

6

П.Петров

преди 8 години

Според мен тероризъм е израелската окупация в Палестина. Крайно време е Палестина да получи независимост!

5

Анонимен

преди 8 години

На цял свят отдавна е известно, че най-големият терорист в света е именно Израел.

4

бг

преди 8 години

Какво е това брат,какво е това сестра?

3

69

преди 8 години

Това ми напомня на приказката "Крадеца вика: дръжте крадеца!"Кой е световния терорист, повечето добре знаем.Сега остава, да обвинят ООН в антисемитизъм (както правят щом някой ги настъпи) - дежурното обвинение за да отстранят някой. Или пък да му измислят секс скандал на директора.

2

Пешо

преди 8 години

Айде ся, присмял се щърбел на хърбел...Ся е момента да си припомним историята...

1

Рави

преди 8 години

Ми ако Равината не го е одобрил-сменяйте го,какво чекате....спретнете му там некво секс/корумпе скандалче и го бутайте..ко чекате..