153

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА!!!

152

селчо

преди 8 години

Добре си го измислил,Тиква,евалла!Теглихте заеми за нищо,окрадохте квото можахте,и сега агитки ,а?

151

Според мен

преди 8 години

Мутрата има нужда точно от такова събиране, да се изниже като пръдня из *** и да остави раята да плаща окрадените от него и шайката му милиарди. Отива да си топли туловището някъде из топлите страни и да се радва на внучето. Та съвета ми е вижте там как да го хванете и да не напуска държавата, да си понесе отговорността, я ка то Чаушеску, а като Садам.

150

Анонимен

преди 8 години

Като не е свързан с корупцията от къде са 1,5 милиона за апартамент на любовницата.

149

Анонимен

преди 8 години

За тия дето си мислят, че ГРОБ са алтернатива, да вземат по един патлак и да се гръмнат в главите!

148

СС

преди 8 години

щом хората не ви искат гербери такива, веднага излиате с позиция че срещу вас се кроят планове все има някакви заговори и така искате да си утвърждавате власт, вечи да се чуди човек на кого да вярва ама общо взето не вярвам на правителството и неговия шеф

147

Анонимен

преди 8 години

НИЕ, СУВЕРЕНЪТ, СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС НА БЪЛГАРИЯ!ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ!БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВИ ЛЪЖАТ!СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН!

146

Армията вадете!

преди 8 години

Агитките с *** не стават за такава работа. Този път Мутрата ще се окопае с милиционер и тировете с прасета около него и работата отива на украински сценарий.

145

Анонимен

преди 8 години

На 2 февруари протестна мрежа организира контрапротест в защита на правителството , който ще завърши с "весел" гей парад.

144

Анонимен

преди 8 години

boyat opravya agitkite.Samo korav policeiski boi ,nyama drugo.Tezi koito otidat na protesta ot agitkite boi za tyah,a tezi koito sa podali signala zaslujavat uvajenie

143

до 226

преди 8 години

223 . Не отговаря на първото условие а вероятно и на второто....

142

до 223

преди 8 години

Задължително е само да сте хетеросексуален и да не употребявате евроатлантически наркотици.

141

Стефанов

преди 8 години

До Жан Габен-14 -Добре, всички вън, но КОИ ДА ДОЙДАТ ? Забрана на партиите - като 1934 г.? За какви "честни", "нови" хора ми говориш?Според мене единственото спасение е гражданско общество, което постоянно - ежеседмично - контролира и притиска управляващите. Много трудно ще е, защото не това е работата на хората. И е уморително непрекъснато да си на протести. Гадовете го знаят и затова са нагли, а умеят и да манипулират чрез СМИ. Но друг начин аз не виждам.

140

Неук Трол

преди 8 години

за да се запиша за портеста задължително ли е да знам руски ?

139

4x4

преди 8 години

Като прочетох, че ще има протест, зарадвах се. Най-накрая овцете са се събудили, викам си. Ама като им прочетох Манифеста - ОТВРАТ. Смях. Такова ли му е нивото на нашия народ? До там ли вечно му стига акъла - да сме Азиатско-Славянски хаганат, не част от Европейската цивилизация. P.S.. Иначе, с две ръце гласувам за съд над режима на Борисов.

138

НАПРЕД!

преди 8 години

ХАЙДЕ НАРОДЕ....... ВЗЕМИ СИ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ!ПОКАЖИ ЧЕ СИ ЖИВ И ЩЕ ЖИВЕЕШ ОЩЕВЪПРЕДКИ ГЕНОЦИДА НА ГЕРБ!

137

***

преди 8 години

В този ред на мисли и всички партии на путин са в криза. Дори диамантът в короната му ДПС се разцепи. Така, че не подривните сили на ДС няма да свалят правителството. Просто ще направят малко метежи с цел да вредят на България, но не и да предизвикат избори.

136

Анонимен

преди 8 години

"Вадят" агитки?Че гърбавите какво направиха по- миналата година? Нали същото?Платиха на разни безработни да организират митинги и паради. Той, сценарият, не е нов. Даже толкова е изтъркан, че се чудим дали и кога на някой ще му хрумне нещо наистина по- различно.

135

***

преди 8 години

Ако помисли малко логично човек, този протест организиран от руската пропаганда няма да се опита да свали правителството. Само ще иска да всее смут, хаус и отчаяние сред народа. Да направи малко подривна дейност срещу българската държава, но със сигурност няма да опита да го докара до избори. Защо си мисля така ? Еми помислете при нови избори Атака ще влезе ли в парламернта ? ДПС ще постигне ли толкова много депутати или скандалал ще го свие на половина ? БСП ще бъде ли втора сила или ще залезе?

134

Суджука

преди 8 години

На миналите избори едва 280 хил. човека са гласували за ГЕРБ. При това, тази бройка е след чудовищната фалшификация на изборите. След като гербаджиите са избрани от толкова, малко хора, нормално е да бъдат свалени от власт. Съвсем в реда на нещата е също и да ядат бой.