9

Анонимен

преди 8 години

А някой замислял ли се е какво са направили десетките "невинни " младежи?Едни такива групови изнасилвания имаше едно дете дето го бяха палили и рязали още живо и други "невинни" детски действия.

8

wild horse

преди 8 години

Защо не коментирате Саудитска Арабия,където всеки петък режат глави ,като на театрално представление? Защо САЩ не сеят там своята демокрация? Хванаха се за Иран,зашото в комплект с Русия ще пометат целия регион около Сирия и няма да се сбъднат мечтите на Турция за лидерство.

7

Анонимен

преди 8 години

Тия Амнести са ОК с концлагера Гуантанамо в собствената им страна САЩ,но виж загрижили се за Иран.

6

Анонимен

преди 8 години

Падна ембаргото и почнаха Иран, явно пречи на някого.До Амнести - в Саудитска Арабия не режат глави, просто ги ампутират!

5

Пепо

преди 8 години

Абе тези нахални иранци съдят и вкарват в затвора и крадците и нарушават техните права!

4

смешен плач

преди 8 години

Ха-ха защо не реваха когато чаршафите от СА сеят "правосъдие" примери колкото щеш ,но някак си не е удобно да биеш верния си пудел може най-много да го пляснеш ей тъй за кеф и да му покажеш кой е господаря.

3

Хой за Иран..Маде ин

преди 8 години

Айде почна се!!! ЛГБТ хомосексуалисти права на животни вегитариянци американци максдоналц ит.н Ще ги демотивират тоест демократизират... Кравария рулит!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Свалиха ембаргото срещу Иран и сега се очаква да ги налазят всякакви хуманитарни организацийки на хранилка във Вашингтон. Защитници на кучета, котки, пилци, малолетни, малогабаритни, нестандартни...

1

Алоуу

преди 8 години

Абе това е ислям беее! Кви международни норми. Смешковци такива.