33

Анонимен

преди 8 години

42-ри, сегашният генерален секретар на ООН е кореец.

32

Анонимен

преди 8 години

Не е важно на мене да ми е добре , важно е на вуте да му е зле........ще си мрем в *** (изпражненията си). ИСКАМ българка да е председател на ООН, но разни мизерници в правителството ще осерат (ще идат по тежка нужда) нещата . Няма да се оправим никога.....

31

Анонимен

преди 8 години

И за какво и е този пост!? Там напоследък поставят само някакви ***!

30

Анонимен

преди 8 години

Кандидатурата на Бокова се подкрепя от Франция, Великобритания, Германия, САЩ, Китай и Русия. Дори кандидатът на Сърбия се отказа в нейна полза. Само нашите тук завистливи ла.нарчета се чудят как да осуетят препотвърждаването на кандидатурата и от Република България, каквато е процедурата.

29

Анонимен

преди 8 години

По добре Ива Давидова!

28

Анонимен

преди 8 години

Случката е част от плана на американските послушници в правителството да предложат за шеф на ООН никому неизвестната за света Сталинка, вместо Бокова, която все пак има някакви шансове. Това евроинтегрирано пуделче е просто маша, да не мислите че го е грижа за някаква сигурност? Та той под тая дума разбира да слушка и да изпълнява това което му кажат от САЩ

27

Естествено е:

преди 8 години

*** у нас и Русия ....ДА НАТИСКАТ , ЗА КОМУНИСТКАТА БОКОВИЦА!Това са чисти комунисти---които поемат ВИНАТА за убийствата след 9.09.44г.."САМО С МЕЗЕТА"....ТАКИВА ЛИ..."ПРЕСТЪПНИЦИ".. ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ООН.....??!!!КОЛКО Е ПЛАТИЛ ПУТИН И РУСИЯ ------ЗА ТАЯ КАНДИДАТУРА...??!!!!ТОВА Е ---"СУПЕР КОРУПЦИЯ"---------- на световно ниво!!!!!!!!!!!!!!

26

до анонимен 22

преди 8 години

Не мога да обясня на човек с шуробаджанашко мислене какво е допринесла Ирина Бокова конкретно за България като генерален директор на ЮНЕСКО. Защото работата ѝ там е да допринася за образованието, науката и културата... на света! Повтарям - на света, а не на една отделна държава, която, слава Богу, има акъла да я излъчи. Фактът, че Бокова е втори мандат генерален директор на ЮНЕСКО би трябвало да говори на озлобения господин, че трудът ѝ е оценен най-високо от всички държави членки.

25

Анонимен

преди 8 години

Не! Тук Боко, в ООН Бокова! Много бостанлък ще стане!

24

Анонимен

преди 8 години

Стига с тази Бокова! Не й е мястото в световната политика. Времето й е минало, освен това малко е учила и не е у час!

23

Анонимен

преди 8 години

Какво общо има Бокова с България, че да е наша официална кандидатура?Нека да си я издигат от хаганата.

22

Анонимен

преди 8 години

За убийствата на т.н. партизани и т.н. народен съд са партенки. Другари убийствата на над 200 000 души без съд и присъда какво е . Това са исторически факти , а не като вашите твърдения . Бащата на Ирина Бокова какъв е според вас , да не би да е пещерен антикомунист а .

21

Анонимен

преди 8 години

Като чета писаниците на пещерните антикомунистчета, се сещам за това видео https://youtube/watch?v=rUwr8zJczYs

20

Анонимен

преди 8 години

Спрете да пишете измислици. Райко Алексиев е убит от дееца на ВМРО Лев Николов Главинчев. По него време Георги Боков не е бил партиен функционер и си е стоял в Якоруда. Бил е ремсист и партизанин от 1942 и затова семейството му е интернирано на другия край на България. След 9 септември 1944 до 1946 е работил в горската кооперация в Якоруда и не е стъпвал в София, камо ли да участва в убийството на Райко Алексиев. Партенката е на Радой Ралин и е пусната след 1989-та.

19

Анонимен

преди 8 години

Ирина Бокова си купи поста в ЮНЕСКО с пари на червената номенклатура . Така , че хайде да не я превъзнасяме толкова .

18

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега някой от другарите да ми каже с какво е допринесла Бокова за България . Освен да назначи някой комунистче на работа в ЮНЕСКО . Тоя номер , че щяла да стане известна България въобще не е вярно , а е вярно , че тя ще си живее живота като милионер-комунист .

17

Анонимен

преди 8 години

В цяла България и в целият свят няма по достойна кандидатура от др. Бокова . Това , че цялото и семейство са престъпници не е от значение . Ако баща и е убил човек това не е убийство , а класова борба и т.н. Такива са нашите комунисти -мандраджии .

16

Ментор Иванов

преди 8 години

На Бокова и пука на оная работа!България губи престижна позиция , която тя ще завоюва с авторитета си като Шеф на ЮНЕСКО !Но , наш Бойко умника коя работа не е олайнявил?

15

Анонимен

преди 8 години

Онова е партенка, пусната уж от Радой Ралин. Бащата Ирина Бокова няма нищо общо нито с убийството на Райко Алексиев, нито с други убийства. Но Интернетът е чудесна среда за разпространяване на слухове и лъжи.

14

To6

преди 8 години

Абе, защо да не предложим кристалинка ц.б.