18

Кукувица

преди 8 години

Бреееййй! Тея БМВ-та много лоши коли! Само дебнат пред пешеходните пътеки да ударят някое дете.Според мен се дължи на баварската емблема отпреде. Виж друго си е ако беше ЛАДА.Лади-те бяха най-безопасните за пешаходците коли по всичките светове.

17

Стига профанизация

преди 8 години

Не е BMW, а шофьор на BMW.Пази боже колите сами да започнат да удрят! Покажете малко повече класа, де!

16

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНякакво изследване ли си правил по въпроса? Щото аз карам БМВ и пускам мигач дори когато подминавам спрял вдясно автомобил и го пускам обратно като се връщам в платното си. Честно казано повечето ***, които съм срещал са карали всичко друго, но не и БМВ-та. С тия генерализации нямате спирка.

15

как може бе хора

преди 8 години

Нали разбирате че заглавието е меко казано малоумно.

14

Анонимен

преди 8 години

шофьорите на бмв-та са най-нетолерантните на пътя и най-безразсъдни,видя ли такава кола на пътя гледам да съм далече от него

13

Така беше у Бейрут!

преди 8 години

Ще стане като в Бейрут... Видиш ли бмв пуцаш целия пълнител па ако го сгодиш сгодиш ако не препсувай и чакай друг...

12

dsdsa

преди 8 години

До .Чичаго, като забраниш БМВ-тата, какво мислиш ще стане? *** ще се преместят на Фолксваген и така докато стигнат до Дачия.....

11

Дане

преди 8 години

Колите сами по себе си не блъскат, това го правят *** зад волана.

10

Ауслендър

преди 8 години

В Европейските медии обикновено се цитира за шофьора , че е блъснал...А в България се набляга на марката на автомобила!!! Търсят евтини сензации, хляб и зрелища да има, за да не мисли народа за революция!!!!

9

Марков

преди 8 години

До АнонименПри -5 градуса едва ли ще е потен!

8

.

преди 8 години

Тия БМВ-та откога разправям аз да вземат да ги спрат и да ги съдят до дупка, дето така блъскат и убиват хора по пътищата години наред. Ползват ги и за грабежи и наркотици да пренасят и какво ли не.Крайно време е да се забранят !

7

Наблюдател

преди 8 години

Трябва да учат децата в у-ще какво е БМВ, какво е Мерцедес! Как така ще пресичат на пешеходна пътека когато минават такива коли!!

6

Жоро

преди 8 години

тц, тц, тц...тея бье йем вьета така и не се научиха да спират на пешеходни пътеки :)

5

Анонимен

преди 8 години

Не внимават тия бмв-та.

4

Не така!

преди 8 години

Лошо, лошо БМВ!

3

Анонимен

преди 8 години

Това от автономните автомобили или зад волана е имало дебел, плешив и потен чичак от Велико Търново? Така сте написали статията отново, че ще реши човек, че колата е била с изкуствен интелект.

2

мда

преди 8 години

Дано му мине уплаха на детето. Като пешеходец знам колко малко дисциплинирани, като шофьор ми настръхва косата колко агресивно се шофира... но едно е повсеместно в нормалния свят и това е на пешеходна пътека всички спират... тук когато видя да пресича някой освен него очитеми веднага скачат на огледалото да няма някой *** който да не разбере защо намалявам и спирам и да мине през пешеходеца... много ме е страх от това...

1

Анонимен

преди 8 години

Т. нар от Вас драскачи авточобил няма как да блъсне сам детето. Дано да е добре. А по статията ви се разбира , че колата сама е извършила престъплението.