14

е

преди 8 години

Кунева сънува "розови съница". Как тези "честни и достойни магистрати", ще напуснат? Това може да стане само по божията воля, но и той не ги иска.

13

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ТАЗИ КОГАТО НЕ СИ ПОКАЗВА ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ МУЦУНАТА КАКВО РАБОТИ?

12

Край

преди 8 години

Един е прав- оставка на целия политически елит. Това се прави само с МОЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за парламент. След 1-2 мандата един от муцуните нямаа остане. Обаче тези избори са ви забранени. Може да избирате по листи - Лъчо Мозъка или Баракова, Бареков или Яне или Владо Кузов. Мажоритарните избори са за осъзнат народ не за племе.

11

Анонимен

преди 8 години

БНП "Париба" ??? Там кВо играем ?????!?!?!?!??

10

Anon

преди 8 години

Госпожо Кунева- като сте толкова принципна и държите на репутацията, моля Да поведете хорото с личен пример. А да забравих- кви принципи, кви репутации...

9

OMG_Lucker

преди 8 години

Аз пък искам оставката на Кунева, защото много отдавна е загубила репутацията си. Не само я е загубила ами и яко е натрупала отрицателна/негативна репутация. НИЩИЧКО не е свършила г-жа вицепремиерката, но имайки предвид преди години какви ги е свършила при присъединяването ни към ЕС май е и по- добре нищо да не свършва.Защо по- дя... Боко възкресява такива политически трупове?! Няма ли си достатъчно други некадърници около него?

8

РБ са лъжци!!!!

преди 8 години

Радан Кънев, Кунева, Лукарски(преди изборите): Няма да подкрепим кабинет начело с Борисов! Същите нещастнuци след изборите: В името на България..... хайде ще вземем парите и министерските кресла.

7

Анонимен

преди 8 години

За оставките на ВСС ясно тук спор няма. Ами вашите с техните нали?

6

НЕ, ПРЪМОВА!

преди 8 години

Не, г-жо Пръмова-Кунева! Не САМО ВСС трябва да подават оставки. Оставката на получаващите СМС-ите е задължителна и много по-важна от тази на пускащите ги. Затова, подайте си оставката, докато не сте унищожили държавата.

5

апо

преди 8 години

Всички са един дол дренки - все червени *** !!!!

4

Край

преди 8 години

Аааа неизбраната от никой за нищо кривоуста женица дето ни призоваваше да интегрираме "бежанците" с брадите и дето сложи кръста на половината АЕЦ пак изпълзя от дупката да ни облъчва с кокошата си мъдрост.

3

Емил Николаев

преди 8 години

Не само от политиката а и от БГ трябва да бъде изгонена чифутката....

2

Анонимен

преди 8 години

Вместо да дава съвети, кой да напусне, ПРЪМОВА ще направи единдствената в живота си добра постъпка услуга за България, ако самата тя незабавно напусне поста. Достатъчно мизерии, и предателства спрямо държавата от личен интерес направи патологично властолюбивото дърдорило, та да стои още на върха. Ама щом позволяваме на доказано вредни политикани все още да ни хвърлят прах в очите ...

1

анонимен

преди 8 години

И ТИ ЩЕ УВИСНЕШ НА БЕСИЛОТО ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВЯЛИ ДЪРЖАВАТА ОТ 1989 ДО СЕГА