190

Уволнен Янко

преди 7 години

Не е плевенски, а софийски учител.И беше поканен да напусне преди две седмици от училището в което работеше, поради системно несправяне със служебите задължения като учител по музика. Между това да си музикант и учител има разлика. Няма нищо лошо да си прекрасен занаятчия в който е да е занаят. Браво! Да си учител, да даваш мнение и т.н. това е съвсем друга дейност и в нея въпросния господин.

189

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам, че е цензурирано име на произведение от испански композитор, което споменах в предишния коментар. По тази причина ще го напиша на латиница - "Gipsy Airs Zigeunerweisen".https://youtube/watch?v=tIkt1K-Rvpc

188

Анонимен

преди 8 години

RASIST I KSENOFOB--A KAKVO SHTE KAGE EVROPEISKIAT SAUZ I HELZINSKIAT KOMITETET ZA ZASHTITA PRAVATA NA COVEKA.LAKVO KATO SA ROMI I ZASHTO NIAMAT PRAVO DORI I DA IMAT SVOI OBICANI PESNI--TOZI UCITEL E ZA ZATVORA -TRIABVA DA PREKARA TAM PONE 10 G.

187

veskatodorova52

преди 8 години

БРАВО НА СМЕЛОСТТА НА УЧИТЕЛЯ!ТОЗИ МИНИСТЪР НА ПРОСВЕТНОТО МИНИСТЕРСТВО С КАКВИ ЛИ ПУБЛИКАЦИИ Е СТАНАЛ ПРОФЕСОР?СЕГА ЩЕ БЪДЕ ПАК ГРЕШКА ,АКО ПОСТА ЗАЕМЕ НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е БИЛ УЧИТЕЛ В УЧИЛИЩЕ-НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СА ТЕЗИ,ТРЪГНАЛИ ОТ ПЪРВОТО СТЪПАЛО!УЧИТЕЛИТЕ ,ПО РАЗЛИЧНИТЕ ИЗУЧАВАНИ В УЧИЛИЩЕ НАУКИ,ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И НАПИШАТ КАКВО МИСЛЯТ И КАК МИСЛЯТ ДА СТАВАТ НЕЩАТА.

186

Анонимен

преди 8 години

браво на този учител опушени лешници не ни трябват който не ни харесва прав му път България на български за българи *** не ни трябва

185

учител

преди 8 години

само стачката ще спре некадърната им реформа и ще ги измете от министерството този умник, който ни занимава само със нежеланието си да подаде оставка,той е подставено лице, кукла на конци.да ги изметем

184

Анонимен

преди 8 години

До DO 268Да бе, затова циraнeтaта от 15-20 години насам масово пробеляха, изрусяха, синеокички и с розови устнички...сладурчета с розови бузки. Ама циraнkитe поумняха, не щат мърляви смърдльовци, а изкъпани, грамотни момчета вместо "половите атлети"- по-смешно определение от това не се е чувало, май си правиш реклама, ха-ха...

183

ХАХА

преди 8 години

До Петърчо 1300 години не изчезнала и НИКОГА няма да изчезнем, *** такъв!!!

182

Do 270

преди 8 години

Спокойно бе ***. И да станем малцинство спрямо ***, дори и да изчезнем, не *** ще са тези, който ще заемат мястото ни, защото са калапво семе, некачествени, никога няма да имат държава и единна нация, за 5 хиляди години не са направили, няма и да направят. Ако изчезнем, мястото ни ще бъде заето я от евреи, които са си заплюли тази територия, я от англичани и руснаци я от турци, които пак ще ви яхат вас манговците и то много по-жестоко, няма да ви галвят с перце както ние сега.

181

Иво

преди 8 години

Най-после един българин, който не се продаде! Браво!

180

филип тотю

преди 8 години

Баят настана, тупат сърца ни...........

179

gergana maneva

преди 8 години

Днес по Ьтв са рецитирали "Даваш ли даваш Балканджи Йово"... Сега очаквам Пингвина от НеСеРеТе (СЕМ) да ги глоби за нетолетантни стихове.

178

БЪЛГАРИН

преди 8 години

НА ОРУЖИЕ БРАТИЯ, НА ОРУЖИЕ !!! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ?!

177

Анонимен

преди 8 години

На 28.01.2016 от 15 ч. среща пред парламента да си кажете мнението. Носете си и домати, да нахраним депутатите

176

Скърбящ по БГ

преди 8 години

Всичко българско умира, обкръжени сме от българоубийци.

175

нв

преди 8 години

И продължавате да гласувате за родоотстъпниците ,а се възмущавате във форумите . Има причинно-следствена връзка.

174

Анонимен

преди 8 години

ето един достоен човек, който може да се нарече УЧИТЕЛ! Дано да има повече като него!

173

Анонимен

преди 8 години

Google: SWEDISH school bans Swedish flag because it may be perceived as racist and offensive certain ethnic groupsпревод: Шведски училища забраняват националният флаг защото може да се възприеме като расистки илиобиден от етническите групи.

172

Хелзинкски комитет

преди 8 години

САЩ подготвят "елитна" група от ромски произход в САЩ и Швейцария. След около 5 години ще се променят много неща в България. Те ще бъдат новите лидери на ромите и ще се действа по схемата с ДПС и АТАКА, но този път с ционистка закрила.

171

вгр

преди 8 години

Какви са тези тъпани в това министерство на образованието??? ... Ние им плащаме, но кой ги води. че да са правят такива глупости!?! ДАЙТЕ ИМЕНА - ОТ КОГО Е ТОЗИ *** ПЛАН !!!