92

До къде

преди 5 години

стигнахме в тази наша държава?Човек с две висши образования да не може да почне работа. Никой работодател не го иска.Никой не се интересува какво може да върши и какво знае.Защо работодателите не искат да му дадат шанс, да го назначат на работа, при положение, че има две висши.Да се чувства и той полезен.После хората говорят, че много от младите хора не работят, защото са "мързеливи" и нямат желание.Ами как да работят след като някои работодатели не ги искат и не им дават никакъв шанс за работа.

91

Анонимен

преди 8 години

Който има възможност и желание да помогне на момчето тел му е 0885 76 76 18 - Димитър Василев

90

Георги

преди 8 години

Телефона на момчето е 0885 76 76 18.

89

Анонимен

преди 8 години

Настина жалко за човека. За дипломата за Компютърни системи мога да кажа, че е напълно прав, че само с диплома не можеш да си намериш работа. ИТ сферата е на съвсем друг модел на обучение. Разполагаш с всички ресурси: курсове, книги, задачи, среди за разработка и др. включително и безплатно в интернет и трябва да ги използваш, за да придобиеш практически умения. Само с теорията от висшето училище можеш да станеш преподавател, но не и нещо повече.

88

десс

преди 8 години

До АнонименЧовеко в УХТ,където е завършил не излизат готвачи а инженер-технолози!Що за глупости говориш!!!!Може да управлява предприятие за производство на храни,където е технолог и ръководи технологичния процес на производство ,това му е работата!!!!Няма нищо общо с готвач и прочее...невежи хора!

87

Диана

преди 8 години

До АнонименЗлобар! Засрами се малко! Имай достойнството като злобееш да си напишеш и името. Анонимно всеки може!

86

На Шефа Шефа

преди 8 години

До Шефтая държава затуй е на такъв хал... щото кухи леки като тебе са одарили кьоравото и са станали шефове!ПП от сърце ти пожелавам скоропостижен фалит.

85

Хм

преди 8 години

Ако можеш да помогнеш,помогни!!!Ако не можеш.... подминаваш!като чета коментари тука.... утре да се хвърлите през балкона, тая планета само ще спечели!!!

84

Шеф

преди 8 години

Аз съм шеф и първо проверявам стажа. Ако е необходимо да сортирам качествата на моите служители на предпоследно място е дължина на половия член, а последния и най-безмислен приоритет е ДИПЛОМАТА.

83

Банка

преди 8 години

Дайте една банкова сметка да му преведем патици.

82

Анонимен

преди 8 години

с две ,с три,все тая,колкото си по-*** и *** в тая държава,толкова повече ще се грижат за теб.

81

Анонимен

преди 8 години

Za rabota e mnogo vajno vrazki, kontakti, poznanstva, priateli. Ne e samo do obrazovanieto.

80

До автора

преди 8 години

Сложете моля някаква информация за връзка с човека. Как може да му помогне някои ако няма такава информация?

79

Анонимен

преди 8 години

Боже, колко силни хора има на тоя свят! От сърце му желая да има здраве и да продължава с този борбен дух напред. Би трябвало да бъде пример за всички нас, които като се замислим си имаме всичко, но се лигавим и все не сме доволни...

78

Анонимен

преди 8 години

И аз имам висше по Телекомуникации, но работя като готвач за хилядарка.Това , че сте завършили нещо - знаем как става в България ( 3,4 трудни изпита , а другите с преписване), не значи че трябва да се зомбирате и да работите по специалността си за мизерни пари ( уж стартово), вместо да се хванете на нещо по-сносно.

77

usa

преди 8 години

До usaникакви снимки и дата на раждане НЕ се искат!!!

76

usa

преди 8 години

До Анонименаве що се изказваш неподготвен- живея и работя в usa и тук такива работи няма!аре у лево,

75

Анонимен

преди 8 години

Не са две висши а едно,и Димитър е малко големичък на години за софтуерен спец само с магистратура без стаж и задълбочени познания в областа.Да отива през март на Слънчака и да върти черпака готвачи се търсят много.Ама явно и той иска в Софето на центъра да работи

74

Анонимен

преди 8 години

Бакалавър-хранителна промишленост,магистратура-компютърни системи и технологии?Еее,готвач ли е или програмист?Най-вероятно нито едното.Сина ми е бакалавър програмист СУ и магистратура компютърни системи НБУ и работа има навсякде.Стига с тези готвачи програмисти

73

Petya

преди 8 години

До АнонименИ къде по- точно е "целия свят"? Работила съм в различни страни снимка никъде не изискват.