28

nobody

преди 8 години

До Комсомолец II класаZashtoto drugarche american vseki e nevinen do dokazvane na protivnoto.taka e po prezumciq.shtoto utre nqkoi moje da kaje che si zamesen v ubistvata ot minalata sedmica i idi dokazvai che ne si.ne go zashtitavam toq simpatqga no takyv e jivota nespravedliv

27

Тихо

преди 8 години

Доказан рецидивист, на сумати хора е вгорчил живота. Като го хванеш, тегли му куршума, кажи, че е взел оръжието на полицай при ареста и е било неизбежно. Просто и ефикасно.

26

Комсомолец II класа

преди 8 години

На мен мечтата ми беше да не уча, и да не работя. Но опитни хора предотвратиха тази глупост, ожениха ме за американка, и сега чакам да ме вземе от България, и да отида в САЩ. Там ще правя протоколи от заседания, където се обсъжда практическата стойност на идеите на Карл Маркс. България е твърде капиталистическа за мен.

25

ha ha

преди 8 години

Значи защото ми е изтрил номерата на колата и аз не мога да докажа, че е моя. А той как ще докаже, че е негова или, че е поръчал от интернет, след като не може да докаже, че е негова има много други начини да докажа, че е моя. Ама само как се чудите как да ги оправдавте и тихомълком да си приберете паричките от апаша, тоест да си плати за некадърната Ви работа.

24

Анонимен

преди 8 години

Това е рецидивист-по бързата процедура в затвора и за по-дълго,за да му минат мераците!!А че е от ПЕРНИК ГОВОРИ САМО ЗА СЕБЕ СИ...

23

Анонимен

преди 8 години

Съпругата на съветника на премиера Бойко Борисов Яне Янев, представила болнични, за да не може да е освободена от работа като съдебен секретар, тъй като е постигнала удивително нисък резултат, във времето докато е в болнични се подвизава в САЩ с Янев ??????????Тая що не земе да краде коли?

22

///

преди 8 години

Ей много *** новинарски сайтове. Тоя Радо Шишарката не е оня Радо Шишарката, двамата нямат нищо общо. Единия е 36 годишен, другия е сигурно на 50, единия е от перник, другия от Габрово...

21

Светъл

преди 8 години

Коментиращите тук имат полицейски нюх повече от разследващите този род престъпления!!! За какво говорим???!!! После като се сетя, че тези полицаи ги храним с нашите данъци да ни пазаят, а те как ни пазят само....?!

20

5КОВ

преди 8 години

Да ги затварят автоморгите, или ако имат части със заличени номера да се конфискуват и високи глоби ....

19

не4о

преди 8 години

аииии стига вее..това което го чета верно лиее..и това го казват нашите полицаии,смяятаии какви полицаи имаме,***

18

Анонимен

преди 8 години

Оооо, тигре, тигре.имаш ли пари...

17

опитен комунист

преди 8 години

При мен в София на квартира беше младо момче - студент първа година. Мечтата му, да отиде в Щатите за да учи и работи. Ние с другаря Пенев - мой стар съратник, разбира се предотвратихме тази глупост. За Русия почти нищо не знаеше, но ние му разказахме, а също и за СССР и подвизите на братушките. Запознахме го онлайн с младо руско момиче (възпитаничка на нашата школа), влюби се и го изпратихме да следва в Москва и да се завърне като опитен инженер и комунист. Така се прави!

16

Анонимен

преди 8 години

Ръцете-е-е-е-е. Кръц.

15

chukcha

преди 8 години

Na vsichki kradci da im schupiat rucete kato gi hvanat,sled 2 meseca,kato gi hvanat pak,pak 2 ruce v gips i taka krajbite shte sprat,ako produljavat i rucete i krakata,togava siguracia niama da pipnat .

14

Анонимен

преди 8 години

Проблема е, че няма правораздаване! Как така една година лежал!?! Ако беше на топло за 10 години, хората нямаше да треперят за колите си. Такива като него ни грабят и посредством скъпото каско. А то е скъпо заради такива като него. Тоест и са не ни гепят колата, пак си плащаме!

13

Анонимен

преди 8 години

Ей тигре., тигре нямаш ли пари., че посягаш тигре и на чуждите коли?

12

Анонимен

преди 8 години

И кво са! PR акция на днес бг ли има?

11

Анонимен

преди 8 години

"...и казват, че са си поръчали частите по интернет". Много наивно, защото това е лесно доказуемо....друг е въпроса, че Пелицията не желае да провери това твърдение !

10

въпрос

преди 8 години

Значи знаем кой е крадеца, името ,адреса ,стила на ,,работа'',криминалното досие..Обаче не можем или не искаме да го окошарим,да го хванем и да го осъдим. Въпрос-Има ли друга такава държава на света?

9

Анонимен

преди 8 години

Тъпият български народ е виновен,че иска лачен дръгел на 1 милион километра и после търси части от моргите гепеница.