22

Анонимен

преди 8 години

Въпреки жестоката цензура в западноевропейските медии и прикриването на зверствата всеки ден сме свидетели на грабежи изнасилвания и убийства от страна на пришълците.Всеки ден получаваме неопровержими доказателства,че това не са хора и трябва да бъдат вкарани в лагери където да полагат тежък труд.Тунизиец мароканец,иракчанин,афганистанец все тая.всички са ***.

21

панагюрище

преди 8 години

брей, много са го уплашели.експулсирали го в Дания,би трябвало да го съдят за грабеж и побои на майката пред децата и да му наложат поне 100 000 Э глоба и след като излежи наказанието си в шведки затвор изплати обезщетението да го пуснат ако е още жив

20

Наблюдател

преди 8 години

Скандинавците бавно "влизат в час"

19

Спонги

преди 8 години

До модератораЗащо уважаеми си мислиш, че като сложиш звездички, хората не разбират за какво става дума. Та това е демагогия. И не разбирам защо трябва да се лишавам от българските думи за квалификация на някого.

18

наемник

преди 8 години

От кога в Тунис има война?Още един наемник на ЦРУ, който е стигнал крайната дестинация.

17

Анонимен

преди 8 години

Тия шведи нямат ли си две понички да му смачкат поничката на получовека?

16

Анонимен

преди 8 години

И докога смятат да го търпят тоя да безчинства и тормози местното население? Защо трябва да се правят сума ти разходи за него, като куршумите са толкова евтини? Не е ли ясно, че това, няма да го наричам животно, защото е по-долу от животните, не подлежи на възпитание, интеграция или каквото и да е?

15

)

преди 8 години

Така ви се пада на вас шведите. Гледате надменно на Българите които търсеха там работа, давахте ни акъл как да живеем и как да се отнасяме с *** и престъпници защото и те имали права . Докарахте нормалните хора до там да станат роби на всякаква и.з.м-е-т. Да ви трепят и колят сега докато изчезнете.

14

Анонимен

преди 8 години

Нали тези правоверни се кълнат колко е добра религията им, а излиза, че са чиста проба крадци и убийци. Ако вярно почне да действа шериата повече от половината трябва да осакатеят. Гонел ги нагона, а защо не ги подгони заселване в дълбокия север за назидание. Те и в затворите на Швеция биха си харесали живота.

13

Анонимен

преди 8 години

Също в швеция общините дават общински жилища на бежанци или ги заселват в празни къщи. Обаче много често шведите като разберат че ще заселват бежанци в някоя празна къща от квартала, отиват и я запалват. В швеция последната година са се увеличили с 1000% изнасилванията. Това където го пишат "най-мразения човек" е прах в очите. Реално нещата там са много по-зле но не се съобщава в медиите

12

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко месеца в швеция пак докато семейство избирало в ИКЕА обзавеждане на сина си който ставал студент в секцията с кухненските прибори някакъв от бежанците взел нож и ги заклал и тримата. Без да се карат или да го предизвикват. Ама това не се съобщава в медиите за да няма паника. Каза ми го позната която работи в швеция

11

Анонимен

преди 8 години

В България досега да бяха му Резнали УшитеМамун без уши е като Самолет без крила

10

Анонимен

преди 8 години

Влече го тръстиката и камшикът.

9

Анонимен

преди 8 години

Той просто си бере

8

Анонимен

преди 8 години

А защо не е в Тунис?

7

?

преди 8 години

Защо не го съдят преди да го екстрадират?Не е ли това закона?Когато го нарушиш да те съдят?

6

тихомир томов

преди 8 години

Който се провини да се праща съкилийник при Брайвик !

5

от Берлин

преди 8 години

Ами и властите в Дания, както и тук в Германия са за трепане. Лице "Х" кандидатства за убежище, молбата му не се разглежда в определения срок или същото не се експулсира след ОТКАЗ. Същото това лице губи практически всякакъв статут и подкрепа от държавата и не е лесно да се досети човек, че ще започне да краде и да се занимава с криминални деяния, ако не получава фин. подкрепа от роднини и приятели.

4

Аз

преди 8 години

Заблуждаващ е изборът ви на снимката. Гледах снимките на наглеца в една британска медия- дори европейски вид имаше нищожеств*ото. Спокойно минава за южноевропеец. Човеконапомнящо същество отгледано в гнила среда, пълна с омраза към жените, мързел, пошла арогантност замаскирана като мъжество и нулев респект към чуждата собственност. Такова нещо няма да вирее добре в скандинавска среда.

3

Анонимен

преди 8 години

**** на Сатурн