16

Анонимен

преди 8 години

Кво ша опавиш като немаш 1 лев бре?

15

Кукувица

преди 8 години

И мост ще ви построиме! - Чакей бе, ние нямаме река! .....- И река ще ви прекараме!Ципрас да внимава да не оправи Гърция колкото Меркел оправи Германия, че лошо им се пише на гърчолята...

14

Бай Гошо

преди 8 години

"Ципрас обеща до 2021 г." - Хахаха .. тия и на нас се проваха да ни ги пробутват :D

13

зорко око

преди 8 години

Този взе да поумнява. В началото обещаваше да извади Гърция от кризата за две години. Сега се усети и разтегли на пет :)

12

Анонимен

преди 8 години

Много грешите, Ципрас изобщо не е като Боко.Човека има идеи, идеали, вяра, работи за гръцкия народ, докато нашта мутра го интересува само колко още милиарда ще успее да открадне от бедния български народ и как да си пази дебелия лаком г***з.За това и Ципрас е обичан и уважаван от гърците, а наглата, алчна тлъста мутра е мразен от българите, ако ще и 99.99% да си направи резултата от изборите.

11

Сашо

преди 8 години

По скоро гръцкия Бареков

10

Gorskio

преди 8 години

БеГе стайл - вариация на "ша ва упраим за 800 деня" :) :)

9

Анонимен

преди 8 години

И един мармот завиваше шоколад в драхми...

8

anonimen

преди 8 години

u nas takiva dumi 6te predizvikat smqx,20 godini grabej ,edin 6te6e da ni upravq za 800 denq bodigarda mu pak sled nqkolko godini kaza 4e 6te stignem 6veicarcite

7

сипрас

преди 8 години

с напредването на реформите налагани от кредиторите корупцичта се увеличава пропорционално..но и предното правителство правеше същото...предното искаше да вкара ред в държавата,но крайнич резултат щеше да е още повече реформи...ципрас също вкара ред в държавата но по друг начин който също ще доведе до още реформи..хората в Гърцич направиха референдум за да покажат на банкерите че има хора които не харесват банкерите и че са свободни..това е

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5"На нас ни говорят такива неща от 1989 год"Явно си доста млад, тия неща ни ги обещават от 1944г насам. През 1964 година Тодор Живков на 8-мия конгрес на БКП тържествено заяви че през 1980 година в България ще настъпи комунизма. Но вместо комунизма настъпи комунизЪма, разлика от една буква, но в съдържанието разлика от небето до земята.

5

Анонимен

преди 8 години

Ципрас обеща "нова Гърция" до 2021-ваПрез 2015 година с 500 милиарда евро дълг, а "нова Гърция" през 2021 година с 1 трилион евро дълг, това обещава Ципрас.

4

Анонимен

преди 8 години

То и ние чакахме светлото комунистическо бъдеще......не го дочакахме.

3

Анонимен

преди 8 години

На нас ни говорят такива неща от 1989 год.

2

Анонимен

преди 8 години

И тоя е като Баце, една голяма уста и ..............НИЩО друго.Обещания, обещания и ....................НИЩОооооо.Гърците тепърва ще се гърчат от мизерия.Сега са само в началото.

1

х

преди 8 години

Въздух под налягане. Нищо повече.