14

Анонимен

преди 8 години

Истината е ,че истерията на платените екозащитници, които със сигурно не са от София води до недостатъчно добра инфраструктура и пречи на модернизиране на съоръженията в туристическите и ски зоните в Планина Витоша.

13

Гецата

преди 8 години

Май всички сме на едно мнение - бащата е виновен, че е позволил на детето си да стои право, докато се вози- собственикът на съоръженията носи отговорност за това, че едно 5-годишно дете е успяло някак си да отвори вратата на кабинката.

12

Стефан

преди 8 години

Е кво е тва разследване, първо фирмата собственик проверява дали е изправно съоръжението и, и чак тогава идват компетентните държавни органи ,ангажирани от разследването да проверят изправността му ? Прокуратурата пак ли само наблюдава да не би случайно фирмата собственика да излезе виновен ?

11

Анонимен

преди 8 години

Бащата търси кой е виновен...!? Този не осъзнава ли, че той е виновен! Като си създал деца трябва да ги пазиш, а не да "блееш" и след инцидент да обвиняваш всички други, само себе си не. Сега сигурно и пари ще иска заради собствената си немарливост. Това е техника и не трябва да се разчита на 100% сигурност.

10

Анонимен

преди 8 години

До Горскио 11Българин и мислене???Ти си голям шегаджия.Колкото един павиан мисли толкова и ***.Ако пък е от село или нов сУфиянец ......олеле

9

Един Българин

преди 8 години

До ббгИ кой точно не е позволил, че не се сещам? :)Вие или сте платен или сте шампион по гладък мозък. Трябва да се срамувате от съществуването си. Всички настоящи лифтове е разрешено да бъдат подменени, но няКОЙ иска да подмени трасетата, да ни застрои вододайната зона и резервата. Ами трябва да има и дървета. Ски зоната в този и вид беше прекрасна преди да се появи този некадърник. Само ски път от Романски за Лале - долна трябваше. Няма да се учудя ако бащата и Цеко играят в един отбор...

8

Горскио

преди 8 години

Чудно ми е как ли се возят на седалкови лифтове? Там да паднеш е съвсем проста работа, особено ако си малко дете... В кабинка обикновено сядам до вратата, а хлапето задължително е от вътрешната страна. Сигурно и вратата е била с неизправен механизъм, но все пак трябва да се действа превантивно, да мислиш един ход напред. Нали именно мисленето отличава хората от животните!

7

Анонимен

преди 8 години

Както винаги качулка след дъжд....,булка след сватба...???

6

Борче

преди 8 години

Нека прпверките приключат и тогава ще имаме право да обвиняваме когото и да е било. Да, най-вероятно бащата е виновен, но са момента всикчи нападки са стреляне в тъпното, защото него го е страх да си признае, че е не е успял да овладе сина си.

5

Марията

преди 8 години

Чести проверки на лифта има със сигурност, все пак става въпрос за човешки животи, но тук проверката се прави с цел да се стигне до истината- не е технически проблема, нещо е станало вътре в самата кабинка

4

Дане

преди 8 години

Долу Цеко от Алеко!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Какво значи масови проверки. Искате да кажете, че сега ще си свършите стандартната подръжка на кабинките, които така или иначе трябва да се прави? Какво го увъртате. Вижте КОЙ е подържал технически кабинките. Осъдете го да плати глоба.

2

ббг

преди 8 години

А кой ще накаже платените *** които не позволиха модернизирането на лифта?!

1

до анонимен

преди 8 години

Защото вероятността да се случи и с друга кабинка на същия лифт е голяма.