48

Анонимен

преди 8 години

Ne razbiram zashto germanci triabva da predpochitat nas pred arabi.

47

ох, леле

преди 8 години

Рзплаках се..

46

армеец

преди 8 години

До Асад Асад контролира в момента 15-20% от територията, може би и повече след последните успехи. Но при него живеят около 60-70% от всички сирийци и около 80-85% от сирийците, останали в Сирия (около 20 милиона). Основните източници на доход обаче се контролират от ИД и от някои по-малки ислямски групи. Около 6-7 милиона са "бежанците в Сирия", огромната част са се преместили от районите, контролирани от ИД и другите ислямисти при Асад. На тези хора трябва да се помогне, а не на тези в Европа

45

Анонимен

преди 8 години

Айде сега от тук към Тибетското плато. Дано си намерите най-сетне мястото.

44

ha ha

преди 8 години

Защо ми изтрихте "опонента" 52, тъкмо се заформи интересна тема, със защитник на "екскурзиянтите" които се надяват да станат всички "бизнесмени", Да , найстина 1990 в Германия не ни искаха нас а предпочитаха шиптари от Косово, нека им сега на швабите, имат си свежи бизнесмени.

43

ha ha

преди 8 години

Виж сега Знаеш ли какво работя и колко имам, и на кой колко дължа. В момента не работя, на никой нищо не дължа, Ипотеки и задължения към банки също нямам, не съм богат но имам достатъчно, не съм на социял и не чакам държавата да направи нещо за мене. Но тарамбуките си мислят, че някой им е длъжен да им даде пари и да си отворят БИЗНЕС, което автоматично означава, че не са готови да работят, всеки иска да е "бизнесмен". Звучиш ми като човек който мисли точно като тях и им съчуства.

42

ha ha

преди 8 години

Абе тези не разбраха ли, че никой с нищо не им е задължен, който иска да има, бачка, който го мързи "типично за тарамбуките" седи и реве.

41

Анонимен

преди 8 години

А тая на снимката .... по принцип се смятам за миролюбив човек, ама не знам що отвътре ми иде да отвърна тоя "благ" поглед с две-три крошета. За какво гледа така злобно чумата, така и не разбрах...

40

Асад

преди 8 години

Каква територия контролира сега Асад в Сирия, в % ?

39

1221

преди 8 години

Раят е в С ЕДЕМ СКАТА градина. Не е в Германия.

38

Анонимен

преди 8 години

Къща и пари, които трябвало да получи? Абе ей луд, кой получава такива работи? Къде го прочете това :))))

37

Анонимен

преди 8 години

"Вместо къща и пари, които се надявал да получи, за да стартира малък бизнес," Тоя да не си мисли, че парите валят от небето? И защо трябва ДА ПОЛУЧИ!? Само защото е нагъл и смята, че някой му е длъжен? Проклети наглеци! Довлякоха се в Европа и почнаха с претенциите! Този и той ли е от жертвите на войната?

36

Анонимен

преди 8 години

Дават им жилища на арабелите, е не са мечтаните триетажни къщи, но гонят бедните германци, живеещи в общински жилища и настаняват в тях араби и африканци. Мисля, че е чудовищно, да изгониш бедния човек, който работи и плаща данъци и вмсто него да настаниш пришълци. Така казваш на хората: "Не сте ни нужни, вие сте излишни, по-ценни са ни арабелите, които не знаят дори таблицата за умножение."

35

Луцифер

преди 8 години

Ще се върне само ,,баласта",тия които са семейни. Никой млад няма да си тръгне,ще чака заповед за започване на изстъпленията.

34

Валентин

преди 8 години

Еми то арабин като ти говори за "бизнес" има предвид дюнер-кебабчийница. Явно е, че като ги наотварят през 10 метра няма как да е успешен този "бизнес"

33

армеец

преди 8 години

Западното общество умишлено се заблуждава за много неща. Едно от тях е, че "Асад е зловещ диктатор, безмилостно избиващ народа си". Истината е, че в момента в районите, в който Асад все още управлява (а това е около 15-20% от територията и около 60-70% от населението на Сирия) е относително сигурно. Преди няколко месеца даваха една българка, живееща там, която беше на ваканция в БГ и се върна след това в Дамаск. Но проблемите там са големи - няма храна, лекарства, ток има по 4-5 часа на ден

32

Анонимен

преди 8 години

Да получи къща и пари, за да стартира малък бизнес. Ехааа, тя Европа и европейците, чака близко-източните арабески да дойдат и да ни научат на бизнес. Ние само пари и къщи да им даден. И после да гледаме сейр

31

???

преди 8 години

"Да получи къща и пар

30

Ха,ха,хааааа...за 33

преди 8 години

Същите лъжи ги дрънка и ...нашето "ИНТЕРНЕТ ОБЩЕСТВО"..... у БЪЛГАРИЯ!ЛЪЖЕ ХОРАТА .....ЗА "перманентни революции"....и провокира недоволства--С ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!ОТДАВНА НЕ ВЯРВАМ НА ЛЪЖИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И ....НЕТА -изобщо!ТОВА Е МЯСТОТО ---ЗА "МАСОВА ЗАБЛУДА"---на българската нация!!!!!!!!!!!!!!

29

Що се чудите ,бе..

преди 8 години

Нали с тия думи ...."за къща ,бизнес и пари"----ГИ ЛЪЖЕХА И НАСОЧВАХА ПО ИНТЕРНЕТА --ЗА ЕС И ГЕРМАНИЯ!!!ТОВА СЕ ПРАВЕШЕ --ЦЕЛЕНАСОЧЕНО !!!ЗА ДА СЕ РАЗБИЕ ЦЕЛОСТТА ---НА ЕС !!!ЕС---пречи на "ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА" и... "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА " на АСАД И ПУТИН!ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ЕЛЕМЕНТАРНО ...КАТО "РУСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА"....!!