18

Анонимен

преди 8 години

И защо на статия за паметта ми истипосвате забулен ***? Ние хртистиянска държава ли сме или ислямска? И стига с тези алабалистики за толерантността и дискриминацията!

17

Анонимен

преди 8 години

И що подобна статия е съпроводена от такава нелепа снимка?Еврогейската медия, малко по- малко лижете, че станахте по- католици от папата.

16

Бобо

преди 8 години

Тая с чергата на главата сигурно корана записва. Пфуууууууууууууууууууууу

15

Анонимен

преди 8 години

По-добре е наученото да се разбира от студентите,отколкото да складират в паметта се излишна информация от зубрене.Когато зубриш след време забравяш материала,но когато си го разбрал и осъзнал той остава за цял живот.То така може да се изперка по вашия метод.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анна Дантева: българската дума е химикалка, а не химикал. Химикалът е веществото в химикалката, което народът нарича "мастило".

13

Зиг

преди 8 години

Вие друга снимка не намерихте ли бе, продажници?

12

Анонимен

преди 8 години

Все си мислех, че сте ударили дъното, но явно имате още много дъна за достигане, денсаджии. Като ще манипуилирате, поне не го правете явно, а го замаскирайте малко.

11

Анонимен

преди 8 години

Това доказва нагледно колко е доходносна темата за исляма и колко лесно се манипулират хората. Никъде дори не е спомената и една дума за това. Само свъкваш една снимка и ето ти трафик и коментари на първосигнални люде. Възмущавайки се, не осузнават, че стават инструмент за трафик.

10

Анонимен

преди 8 години

Видяха, че някои форумци реагират подобаващо на тази тема и дайте да трупаме кликове и коментари, а? Целият ви сайт стана само кликове и нищо смилено.

9

Анонимен

преди 8 години

Toва със снимката социален експеримент ли е, уважаеми от Днес, или просто изпаднахте в амок. Предполагам второто, щото форума по-долу си показа, че бди и реагира на дразнители правилно!

8

Анонимен

преди 8 години

Това плашило толкова ли е по-красиво от нашите момичета, та сте сложили негова снимка.

7

Анонимен

преди 8 години

Ами на тая на снимката никога няма да и помогнете на паметта колкото и да си записва с химикалка и то синьо , защото тя си я забравила някъде в средните векове. И да си измие ръцете ! Срамота е след голяма нужда да не си измие кунките !

6

Ханибал

преди 8 години

Толкова ли нямахте снимка на младо,красиво, нормално момиче,та сложихте снимка на закачулено ***???

5

Анонимен

преди 8 години

До Т ПанаровТова се нарича сошъл енджинееринг ,демек подсъзнателно ти набиват че мюсулманите са добри , умни , и т.н , което разбира се не е истина ...

4

Анонимен

преди 8 години

Мозъка е мускул,който иска тренировки.А именно мисъл всеки ден с часове.Когато е научен да не мисли да не се напряга,а други хора извършват,това.На 50 години си баба на 200 год.Казвам 200 год.,защото има баби на 120 години с акъла си.Когато не си научен да мислиш и да взимаш,бързи и адекватни решения в абсолидни моменти.Няма,как това да не се отрази вбъдеще.Това,психически проблем на самия човей.Мозъка му е закърнял и обременен.Хората,около не са виновни за нищо.

3

Шокиран

преди 8 години

До Анна Дантева:Повишавате интерес към статията с тази снимка ли? Т.е. да е по-скандално: евтино журналистче! Даже не съм чел статията защото ме отвръщава с тази снимка - на фона на това какво става в Европа като атентати, изнасилвания, пристъпност всичко свързано с МЮСУЛМАНИТЕ и ми качвате тази снимка на БГ сайт вместо едно хубаво БЪЛГАРСКО ДЕТЕ! Не се оправдавайте с расизъм и пожелавам който е сложил тази снимка да си припомни кой е. Рядко влизам тук, май ще спра изобщо!

2

Анонимен

преди 8 години

На тая тарамбука, акълът й е в забрадката.

1

mimiza

преди 8 години

Еееее, прекалявате!Сложете снимка на някое БЪЛГАРСКО дете!!!!!!!!!!!!!