5

driver

преди 8 години

Made in Japan :)автоиндустрията в Германия - VW:(

4

Анонимен

преди 8 години

Работя в автоиндустрията в Германия и ще ви кажа, че европейците имат най-високите критерии за качество, технологии, стабилност и като цяло сигурност от цял свят. Американците нямат тази култура. Те карат всяка една каруца. За това и такива им се продават за малко пари. Съответно шансът да има дефектни части е изключително голям. Затова и Хюндай имаше проблем да се наложи на европейския пазар до в момента, в който не си нае немски дизайнери и сега правят сносни коли!

3

Анонимен

преди 8 години

Е то разбирам ние да сме произвели някаква кола да се подиграваме на евреи, на японци, на руснаци. Ама при положение, че не знаем как се пуска поточна линия, по-добре мълччаливо да изчетем новината.

2

Ами

преди 8 години

В гаража имам Москвич 412, руска сглобка, производство 1974 год. Наследство от баща ми. Пали от раз, моторът е звяр ... Няма ръжда, карбуратор Озон, делко - всичко е в ред. Но карам други коли ...

1

Анонимен

преди 8 години

Американците дали са върнали УАЗ-ка със забравен електрод вътре? Най-вероятно - не. Щото "***" не са продали нито една зад граница. Ха-ха-ха!