58

Анонимен

преди 8 години

Та сега кметът ли е виновен, че пиани са тръгналиБог да ги прости, Добре, че не са претрепали и други хора на пътя

57

Анонимен

преди 8 години

Тези не са загинали.Самоубили са се.Добре че няма невинни пострадали.

56

Лед и Тикви

преди 8 години

Всичко е лед и тикви в Пловдив! Чакаме да свърши зимата, за да се доберем до Тотката и да го обесим!

55

Анонимен

преди 8 години

1

54

..

преди 8 години

Гледам че разни отворковци плюят община Пловдив, санким общината не почистила улиците, та заради това *** хвърчали с по 120 - 150 км. катастрофирали и се изпотрепали.Може общината да не е идеална, но местата и на двете катастрофи са идеално почистени още от първия ден на снеговалежа и по време на катастрофите асфалтът на тези места си беше напълно сух.

53

Майката на Ваньо

преди 8 години

Моят син, серсемина му със серсемин, не е почистил улиците, целите са в лед. За малко и аз да падна и да си чупя маникюра.

52

xx

преди 8 години

Не захар, а камери трябва да ръсят кметовете на всяко кръстовище и на всеки 200 м. по булевардите.Но българските политици се страхуват, че камерите и тях ще снимат и поради това демонтираха и малкото съществуващи камери.Вижте какво става във Франция и Турция-благодарение на камерите разбират кои са терористите и ги хващат за нула време.Лека промяна в закона и монтаж на няколко хиляди камери ще дисциплинират и шофьорите и престъпниците, но политиците са категорично против.

51

майната

преди 8 години

Някакъв си кмет беше ръсил с захар,и кво дойде ли им акъла на лудите тикви ААА.....

50

с

преди 8 години

До 123То,че ще се завъртиш е ясно,ама няма да умреш ;) Бог да ги прости хората,а на четящите да им е обеца

49

Анонимен

преди 8 години

Пак са гледали вин диьшзвл и поу уоакарс по но нова телевизия

48

Анонимен

преди 8 години

пиян римлянин без книжка- направо си е хубава новина.

47

Мирослав

преди 8 години

За всичко са си виновни самите хора! Взел книжка онзи ден, купил си кола на кредит или я е взел от бащата и иска да покаже на някой "колко върви"... Хубаво, тези които го правят да се трепат, но утре може на спирката, в другата кола или като пешеходец да съм аз, вие, жена ви, детето ви и т.н.! Яки наказания трябва да има за джигитите на пътя! И да се спре корупцията с купените книжки!!!

46

обобщение

преди 8 години

студ, лед, пиян, висока скорост, насрещно движение, стълб!Добре, че не са срещнали неподозиращи късметлии.Почистването на Пловдив върви с пълна газ, на пълни обороти.

45

стига сте спали

преди 8 години

ПЛОВДИВ ПРИКЛЮЧИ ГОДИНАТА С 20МИЛ.НА МИНУС И СЕГА ЧИСТОТА ТРЯБВА ДА ИЗБИЕ ЧАСТ ОТ ЗАГУБИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯТА НА ГЕРБ,НИТО УЛИЦИ НИТО ТРОТОАРИ СЕ ТРЕТИРАТ С ХИМИКАЛИ А СЕ ИЗПИСВАТ ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА,СЪЩОТО Е И С ГОРИВАТА НА МАШИНИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ.НЯМА ЛИ КОЙ ДА НАПРАВИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА ГРАДА И ЧИСТОТА

44

Пешо

преди 8 години

А АЗ???Кво са да умирам заради тия ли??Ем си карам бавно щото виждам че е замръзен пътя...ВСЕ ПАК НЕ СЪМ чак толкова *** ..5 дена вече температурите И ПРЕЗ ДЕНЯ не са повече от -5..МНОГО ЯСНО ЧЕ Е ЗАЛЕДЕНО... също така ми е адски ЯСНО ЧЕ няма как да са опесъчени дори и 30% от улиците...ЗАРАДИ ТУВА си карам бавно..мисля постоянно за тия нещастници...карам си по цариградското с 70 и покрай мен с 120-140 минава старо БМВ е36..мисля си за близките през цялото време..*** и лекетата са тия..безмозъч

43

Дане

преди 8 години

Тук изобщо не става дума за някаква си трагедия, взела живота на двама души. Тук става дума за обикновено самоубийство . Добре, че навлизайки в насрещното не са убили някое семейство.

42

123

преди 8 години

Обработете заледените улиците бе ***! Как да се съобразиш със заледен път? И с 50 ще се завъртиш!!

41

Анонимен

преди 8 години

Закон за запазване на импулса

40

Чикън

преди 8 години

до Сашоплатените *** трябва да си изпълнят лимитаи в новина за нилски крокодили ще започнат да плюят някого

39

Сашо

преди 8 години

Някой ми кара с над 100 км в града при зимни условия и намира смърта си, а тук разни според мен абсолютни *** ми говорят за партии! Хора наред ли сте?