9

Анонимен

преди 8 години

Дайтв линк към видеото де

8

Анонимен

преди 8 години

Е -то дори Тръмп ,го каза-че зад хаоса в Сирия ,Либия , Ирак и Афганистан стои САЩ ,както и това че щатските служби са създателите на терористичните организации,които обаче-виждате ли-им се изплъзнали от контрол. Кадафи предупреди преди смърта си,че ,,да отглеждаш тероризъм с цел да го използваш да ти свърши мръсната работа е все едно-да отглеждаш скорпион.Един ден ще те ухапи.''

7

Анонимен

преди 8 години

До 5.Знае се, да. В паралелния свят на карлуковската лудница.

6

Анонимен

преди 8 години

Сирийската армия с помощтта на руснаците разкътава ИД последната седмица, а тука наще си траят и ни пускат старите ленти!Браво на новинарите!Чакате като хамериканците излязат с лъжеинформация холивудски стил че са побебдили ли?

5

212

преди 8 години

Ислямска държава имат официален сайт... Чудничко се борят с тях "великите сили"... И не ми разправяйте, че от сайта им получавали информация за тях и затова го оставяли. Ако най-могъщите ха-ха разузнавания в света се информират от сайтове, ясно защо ситуацията с тероризма и ИД е такава.

4

Бочко

преди 8 години

Атентатите са дело на френските служби или поне с тяхна помощ .

3

no name

преди 8 години

Е то да беше само офиц. сайт.... Не съм фен на конспирациите, но отдавна се говори, че ИД са измислени и създаден от САЩ /както оня несретник Бин Ладен дето го отнесе заради кулите близнаци/. Все повече започвам да си мисля, че има нещо вярно... една шепа луди и цял свят трепери от тях и не може да се справи с тях??? Глупости!!!

2

За някой и друг $

преди 8 години

Как така терористична организация има официален сайт..Не може да се забрани, това би било дискриминация.

1

persian

преди 8 години

Как така терористична организация има официален сайт, който действа безпроблемно