9

Анонимен

преди 8 години

Ами само евала може да му се прави на Крис Рок ,че е постъпил като нормален човек ,а не като псевдо дискриминиран.

8

Анонимен

преди 8 години

До 4"Ми и аз протестирам, че сред спринтьорите на 100 м пак няма бял!" Aaaa то само при сред спринтьорите на 100 м да е , ами и при маратона също белите са дискриминирани. И при баскетбола също.Да се вземат в ръце организаторите , че ще има протести:)

7

Анонимен

преди 8 години

До 2 "Те догодина и гейoвете ще се обидят!" - А няма няма ще гледат вторият филм на Star wars там ще има поне един джедай дето да обича себеподобните си.... защото така е политкоректно Дори в измислените светове се натикаха да му се невиди.......

6

Анонимен

преди 8 години

Последното изречение в статията дава релният въпрос. Искаш Оскар защото си играл роля при това добре или искаш Оскар защото си с черна, лилава, пембяна, жълта или зелена кожа?С тези си политики на толерантност направо някои хора са се изумили....Скоро една дама поиска да се преименува десертчето "Негърче" на какво ли се питам аз на афроамериканче ли? Как човек вече 10 поколение раждан в Щатите се води Афроамериканец ... а този в Англия Афроангличанин ли да го водят? Нелепици!

5

Анонимен

преди 8 години

Интересно, що азиатците не протестират, въпреки че те обикновено са избирани за най-клишираните роли - или кунг-фу майстор с проблеми в комуникацията, или член на Якудза. Изключение за японците в "последният самурай", въпреки че и там главната роля беше на бял. Май колкото по-некадърен си, толкова по-голяма уста вадиш!

4

Анонимен

преди 8 години

Ми из протестирам, че сред спринтьорите на 100 м пак няма бял! Впрочем, учудващо е, че думата "бял" още не е цензурирана.

3

т

преди 8 години

..По тая логика ще искат всяка година да има пои един от всяка раса ..Не може един банкет да си направят и да мирясат

2

Анонимен

преди 8 години

Ами сърдете се на филмовите компании, че не ви наемат за главни роли! Наградата е за игра, не за цвят на кожата. Те догодина и гейoвете ще се обидят!

1

Анонимен

преди 8 години

Искай оскар, че си актьор, а не го искай, че си черен.