23

Анонимен

преди 8 години

Битови кражби ще има докато има заложни къщи и безконтролна продажба без документи. Също така всеки, който купува крадена стока е съучастник в кражбата. Това е масова практика. А после се хвалят с покупката си, щото е яко на далавера. Подобни селяндурски тарикати с нищо не са по различни от крадците.

22

Базаков

преди 8 години

Мисля, че е вярно. Даже в центъра ти звънят и търсят помощ. Ако нямате уговорка, не им отваряйте.

21

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, какво е това заглавие? "Погва" се нещо, което може да бяга! Напънете се, може и да измислите друг по-подходящ глагол!

20

..

преди 8 години

По точно калашника :D

19

Анонимен

преди 8 години

То па у София едни софияни та нема кой да ги види.Абе 99% са преселници от селата,ама по различно време.Та тези ,който са се преселили в по ранни години вече се смятат за "столичани".ха ха ха ха ха ха .................смееееееееееххх!

18

еми

преди 8 години

.. ще крадът .. нали "тяхната полиция ги пази". Тез дебели трътльовци освен да джобят тинейджъри по градинките и да водят "статистика" на престъпността за друго не стават - машини за л.***.

17

До 23

преди 8 години

То се вижда кой за какво е роден. Удари си една злобарка и продължавай да мечтаеш за стената. Може пък да стане само със силата на ума...ако го имаш въобще☺

16

До Анонимен 21

преди 8 години

Ами издигни де, ама как да стане като на вързано куче хляб не можещ да дадеш. И стена да тръгнете да строите, пак селяните трябва да ви я направят.

15

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега, в макаровеца пълният е с 8, първите два са стоп но не това е важно. Важно е, че 8мият етаж е доста високо и да паднеш без да искаш от терасата е кофти работа. Лети се доста време.

14

ББ

преди 8 години

Това не е вярно!Това е една провокация против държавата и правителството!

13

Дядо Марин

преди 8 години

До Анонимен 10Ех моето дете, пък ако знаш колко по-различно беше преди да въведат софийското гражданство. Тогава всички бяха родом от града и той им беше мил. Това дето го въведоха комунистите с гражданството съсипа града, много неудобни на партията люде бяха принудително изселени и въдворени да живеят другаде а тук пък докараха цяла сюрия комсомолци и им дадоха гражданство. Техните деца сега са най-големите софиянци, с най-големите претенции.

12

Анонимен

преди 8 години

Крадци от провинцията погнаха домовете и на столичаниГРЕШНОКрадци ОТ СЕЛО погнаха домовете и на столичани, които са ОТ СЕЛО или НА СЕЛОПРВИЛНО

11

Анонимен

преди 8 години

Я.. Селото се указа право във града :).

10

12

преди 8 години

Броят на полицаите е огромен, ама броят на крадците също е огромен, броят на тези, които купуват крадено имущество защото е евтино и не им дреме,а после реват, че имало кражби е огромен, броят наркомани е огромен, броят келешчета, на които мама и тати са им казали "ти маминото си най-шареното гардже, ти си на мама и тати тарикатчето, мани го оня простия нека учи той е *** зубър а ти си на мама готиното" е колосален. На практика имаме най-малко полиция спрямо броя *** на глава от населението.

9

Наблюдател

преди 8 години

Че от какво да се притесняват крадците? Полицаи може да видиш само когато стане дума за 20-те им заплати да се орежат!Тогава наизпълзяват от дупките като ***. От друга страна, законотворците са взели всички мерки престъпниците да са си у дома, дори когато обират чужди къщи! Те имат Права и с праст неможеш ги пипна! Да му мислят потърпевшите! Случайно някои и да го хванат има си /нещо като/ съд където с-у съответна сума я си под домашен арест, я на Малдивите......

8

боко

преди 8 години

Е, то на село не е останало нищо за крадене, освен да дядо телевизора (В.Търново84), транзистора ВЕФ, няколко лопати, мотика, тесла, трионче..., които при сегашните цени на желязото си е пълна загуба само носенето до пункта.

7

СТАНКЕТО

преди 8 години

ДРАГИ СТОЛИЧАНИ,ЗАПОВЯДАЙТЕ В ДУПНИЦА/СТАНКЕТО/.ВАШИТЕ КОЛИ ВЕЧЕ СА ТУК.

6

Анонимен

преди 8 години

Да,така е защото цялата *** на България дойде в София! А преди да премахнат софийското жителство,София беше съвсем друг град.

5

Боколенд потъва

преди 8 години

"На този фон разкриваемостта на домашните кражби в София е между 10-15 %."После Тиквата и Бъчварова се чудят защо ги мразят хората и защо им искат оставките :)

4

Веско

преди 8 години

Не разбрах само от какво да се плашат крадците?