28

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Купете си "руска ваксина" ,бе....!Ама иглата на Путин е червена и ...мнооооого дебела--САМО МАЛКО ТВЪРДО ВЛИЗА..??!Русофилите --умират за нея!!

27

500 години любов

преди 8 години

То българи не останаха

26

Анонимен

преди 8 години

VINKEL 13-TA KILIA--TAM TI E MIASTOTO.

25

Boavista to Caine

преди 8 години

А до като сме били фактор що са радвахме толкова на цигари кента и бонбонки ти-так?

24

scott

преди 8 години

До ме от една страна управляващите искат да имат система, от която межа да източиш 2 милиарда с единс клик /дянков го направи това/ и де няма виновни, следи поражения.Е, КАК ДА ИМА ЛИЧНА ЗДРАВНА КАРТА, ОТЧЕТНОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОЧЕЕ НЕЩА?

23

Horatio Caine

преди 8 години

До АнонименТи у ред ли си бе мръхльо? Когато бяхме с Русия бяхме фактор в региона, та даже и в Европа. Икономика, армия... Сега какво сме? Плюнки.

22

Анонимен

преди 8 години

До дядоДядо, като не ти харесват турските ваксини вземи си руска. Само че да изтърбушиш цяла Русия руски пентаксим няма да намериш. България изостана в своето развитие и то благодарение на Русия до там, че сега освен да дишаме прахоляка на турците не сме в състояние нищо повече да направим. Това са реалностите, пък ти си плюй колкото искаш по Турция

21

Анонимен

преди 8 години

До 463Я ми обясни как ще се заразиш със СПИН като ти вземат отпечатък от пръста?

20

Анонимен

преди 8 години

За пълната глупост с пръстовите отпечатъци в болници и аптеки ДАНС трябва да се поразрови в Министерството на здравеопазването. Що се отнася до това, че щели да изтекат данни към тоя или оня, това винаги е възможно независимо кой ще е изпълнителят. В случая е турски защото вероятно са предложили най-ниска цена за услугата. Но пак повтарям тази "услуга" трябва да бъде спряна като абсолютно ненужна и заплашваща националната ни сигурност.

19

Анонимен

преди 8 години

Кремиковци щеше да се даде на турците.. стратегическо предприятие.. не може ... ФАЛИРАТелекома щеше да се даде на турците.. стратегическо предприятие.. не може ... ФАЛИРА или ще фаалира все тая.

18

баща

преди 8 години

Имате нужда от имунизация с турски Пентаксин

17

дядо

преди 8 години

Мазник за власт,Турция имунизираха бълг.бебета с неразрешена опасна ваксина, а Валери Симеонов мълчи и гледа дадоха охраната на възд.пространство на Турция тоя пак мълчи ,гледа и подкрепя.Какви мазни продажници сте

16

АаА

преди 8 години

Само те ги нямаха - след САЩ, Индия, Франция, Румъния, Израел - съветници и работещи по здравните ни системи !

15

Анонимен

преди 8 години

Това е целта - да живеете в страх за да ви управляват илюминатите! Прости ***, живейте цял живот в страх и нека ей такива като оня ядящия филии с амс ви управляват. Заслужавате си съдбата, страхливи овце!

14

Анонимен

преди 8 години

Народе, ти егати страхливия и простия. Ако някой иска да ти навреди, няма да му трябва нито данните ти от инернет, нито данните ти на личната карта. Какво толкова сте се уплашили не мога да разбера? Или имате съображения от някои хора, които сте ги ядосали персонално ли?

13

Анонимен

преди 8 години

Бе какви пръстови отпечатъци ви гонят, като в днешния свят ако пожелаят само за 5 минути ще те намерят където и да си. а тези които не ги намират пшознайте с кого играят. пръстови отпечатъци...ние в минали век ли още живеем бе? Що ни правят на ***?

12

ме

преди 8 години

Няма държава в ЕС, която да събира пръстови отпечатъци на хора нуждаещи се от здравни грижи. Това е абсурдно, обидно и нарушаващо правата на човека! Не разбирам защо хората го търпят. Навсякъде из ЕС хора си имат здравна карта, даже аз и лична карта обикновено не показвам, даваш си здравната карта и ти правят каквото трябва. Тук са ни превърнали в някакви престъпници всичките, сигурно и противозачатъчни като ходиш да си купуваш ще ти взимат отпечатък, сакън някой в службите да пропусне кога се *

11

ODESSA

преди 8 години

Добро утро. Мене ми имат личните данни, и отпечатъците от пръстите, но нямам притеснения, те са си мои. Единственият вариант, е да ми отрежат ръката, но тогава вярвам, че няма да ми пука. И пръстовите отпечатъци отдавна ги имат. Още като си вадихте лични карти. Даже и зенниците на очите

10

Анонимен

преди 8 години

do 11Ми ти в свободна страна с демокрация, мислиш ли че да си поискаш аспирин е чиста работата при тебе, а? Къде отиваш ти може би?

9

463

преди 8 години

АБЕ КАКВИ ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ БЕ.В ЦЯЛА ЕВРОПА СА СЪС ЗДРАВНИ КАРТИ Я ПИТАЙТЕ ЕВРОПА НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА ЧЛЕНКА НА ЕС ДА ВЗИМА ТУРСКИ АПАРАТЧЕТА ЗА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ.КАКВИ СА ТИЯ ИЗМИШЛЬОТИНИ НА БОЙКО, ПЕПИ ЛУДОТО И ПИЯНОТА ПСЕ.ШАРКО..ДА СИ ИЗПОЗАРАЗИМ СЪС СПИН И КУП ЗАРАЗИ С ПРЪСТОВИТЕ СИ ОТПЕЧАТЪЦИ..