22

Анонимен

преди 8 години

"Защо просто не изритат навлеците?Толкова ли е трудно?Защо допълнително усложняват ежедневието и търсят някакви измислени решения,а не изкоренят проблема?"Защото за някои хора в Европа и не само тази тълпа е удобна. Канят ги специално и няма да бъдат изгонени. Всеки опит за реакция на местното население ще бъде потушен като екстремистски и наказуем. Средствата може да са нови, но процеса се случва не за първи път в историята.

21

БАЧКАТОР

преди 8 години

На холандските дами ще им отива повече един хубав компактен и лесен за обслужване боен пистолет. Макаров например е идеален за целта. Мъничък удобен и за дамска чанта и за в джоб.

20

анонимен

преди 8 години

полицията твърди че няма изнасилено руско момиче било пропаганда нарусия

19

Браво на Братушките

преди 8 години

В Германия след изнасилване на 13 г момиче от 10-тина гадни бежанци и след като полицията нищо не предприела около 400 организирани руснаци нападнали общежитието а сганта и помляли с бухалки и железни пръти. Онези се опитали да вадят ножове и огнестрлни оръжия, но ги помляли. Населението само морално подкрепило руснаците. Защо нашите не отразяват тези новини от Германия?

18

Том

преди 8 години

Това феминистките са изродени същества, те не са дори жени а нещо друго ... Вилдерс е прав той се бори срещу ислямизацията на Европа май вече от 10 години, но либералното лоби се държи с подкрепата на ционисти които действат като пета колона в Европа и предават националните интереси на европейските народи.

17

Анонимен

преди 8 години

Когато имаш пробойни в лодката, ги запушваш! Но не ни разрешават, а ни обясняват колко много канчета има за изхвърляне на водата! Как да не повярваш, че има заговор срещу християнската европейска цивилизация и като крайна цел - чипове, тотален контрол над индивида?

16

ha ha

преди 8 години

да им раздаде и презервативи, защото не се знае до къде ще стигнат нещата с тези спрейове, защото както вече знаем тези се "Възбуждат" от аромати, и тези флакончета може да се окажат Афродизияк за тях.

15

Гневен българин

преди 8 години

Защо просто не изритат навлеците?Толкова ли е трудно?Защо допълнително усложняват ежедневието и търсят някакви измислени решения,а не изкоренят проблема?

14

Европеец

преди 8 години

Нали се сещате че тези с плакатите за добре дошли на емигрантите също са някакви емигранти,а не коренни холандци!Медиите естествено веднага услужливо ги преекспонират-видите ли че срещу Вилдерс има протести!

13

Анонимен

преди 8 години

Тепърва ще си патим от глупоста германска! Преди приемаха одобрени гастарбайтери от Турция. Сега имат почти два милиона всякакви, с враждите им, наследени от векове, с чуждия манталитет, влизащ в остро противоречие с начина на живот на местните. Не е проблемът само в дрехите и храната, а в социалните схеми и "превъзходството" им на религиозна основа, заложени в тях с раждането им. Техните законите не важат за иноверци. От тях може да се краде, да се лъжат и насилват, те са "раята", дължат джизие

12

Анонимен

преди 8 години

Що пък не презървативи

11

Shark

преди 8 години

А не тези, дето са скандирали че бежанците са добре дошли защо не раздаде по една тубичка вазелин??? А, и да бъдат маркирани, за да може да бъдат лесно разпознаваеми от ***.

10

Wiks

преди 8 години

Болни политици, шивани кукута.

9

леле леле

преди 8 години

На тоя лукав отличник, на физиономията му пише, че го е страх и излъчва женственост.

8

Анонимен

преди 8 години

На мъжете раздайте вазелин! Да интегрират по-лесно бежанците!

7

мачката Сунар

преди 8 години

Тоя на предният план, от охраната му, май , май не е от местните. ...на ню холанд ми иде

6

bros

преди 8 години

Още един боядисан макак с десна китка...

5

идиоти

преди 8 години

Дадохте им властта в света ,а сега с тия спрейове просто си направете перчема.

4

Анонимен

преди 8 години

"Бежанците са добре дошли, расизмът не"-нека всеки който разсъждава така да ги приеме в къщата си не само на думи да е добър,тогава ще видим дали ще има желаещи да вдигат такива плакати

3

ateist

преди 8 години

"izrael i rusiq" sa nai silnite armii sreshtu decki ploshtatki i decki gradini! FAKT OON DEYSTVA SAMO KOGATO okopatorite sa v beda rusiq beshe spasena ot *** chrez amerika spoko hristiqni sled kato se ischerpi petrola v islqmskite darjavi nqma i da ima radikalen islqm ZASHTOTO TQ SE POMPA ot kradci KOITO SA ORGANIZACII ZA CHOVESHKITE PRAVA,ZAKRILA NA DETETO po teoriq!