18

Анонимен

преди 8 години

Виждал съм очите си как румънски *, даваха бебета си срещу 30е на други просят д тях по ктъстовищата. Kampo Gfande LISBOA или Лисабон.

17

ЯЯЯ

преди 8 години

Ще им подобрят генетично расата .

16

Анонимен

преди 8 години

братя гърци вземете ги всички с родителите и ги откарайте на остров лесбос да се смешат с мигрантите. баба меркел ще ги изхрани.

15

Ванин

преди 8 години

Въпроса е защо държавата не дава между 8000 и 12 000 евро на българско дете за да могат българите да раждат и отглеждат повече деца?

14

Анонимен

преди 8 години

Не ги винете гърците. От русия ангел не разбрахте ли кой купува ромски бебета?Гръцките роми, които вече не могат да имат деца, за да вземат оп 1000евро помощи и да ги пускат децата да просят или да ги продават за органи, естествено. Но таво не са гърци, а гръцки граждани какато и ромите не са българи, а български граждани.От толерастия ще ни затрият като нация.

13

Братя грци

преди 8 години

Браво на братята гърци, взимайте повече , вземете и родителите им!

12

ha ha

преди 8 години

Точно тези "българчета" могат да ги вземат всичките и то без пари. Но ще се получи демографски срив в електората ;), затова пищят, и няма да могат да се "усвояват" едни средства.

11

Анонимен

преди 8 години

Ето така се чувства човек когато го поставят под общ знаменател. Българите си продават децата. Ходи разправяй, че ти никога няма да го сториш и т.н. Това е проблема на днешното общество. Всичко се обобщава. Мюсюлманин = терорист. Бежанец = престъпник. Българин = продава си децата. Нещата никога не са толкова прости.

10

Анонимен

преди 8 години

Слугинажни медии лъжат най безцеремонно.Прикриват истината и вменяват вина и лошо име на българите за сметка на всички знаем кои.Цензурират и трият истината.Спокойно ли спите като лъжете за жълти стотинки.

9

оревахте света..

преди 8 години

екзистенциално и философски погледнато това е ужасно престъпление, нечовешко, нехуманно, нормално е всеки човек да се отврати, погнуси, натъжи... реално и практически погледнато - всяко едно малко ци.г.а..нче, изнесено зад граница е един голям + за нас българите и за нашетео оцеляване, защото всеки здравомислещ би се сетил какво щеше да стане в това бебе като порасне... поредния убиец, изнасилвач, крадец... не, мерси!! така, че стига ревахте за глупости.. и стига ги наричахте тия българи!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Хибридната руска война продължава Бебешките органи малки и недоразвити не стават за нищо ЕБЕТЕе СИ МАМАТА МАМАШИСТАНЦИ

7

Boyan

преди 8 години

Продължавайте да се радвате на гърците и морето им?!

6

Анонимен

преди 8 години

Не виждам повод да се злобее така, това е тревожно, ако е истина. Тези, които са готови да дават толкова пари за дете за органи, може и някой ден да поискат беличко дете за 20 000 например. Ако ваше дете бъде отвлечено с тази цел, няма да ви е забавно...Ако тея го правят с тая цел за вземане на органи са супер долни ***, да гният в ада дано!

5

Анонимен

преди 8 години

не мога да изразя с думи какво мисля за подобни престъпници

4

Сашо

преди 8 години

Ако някои му е интересно: полиция, прокуратура, разследващи журналисти .Малко джокери.Безработни роми с татуировки, слизат от скъпи БМВ-та. Извеждат 3-4 млади бели жени, бременни, водят ги при частен гинеколог. Когато дойде времето, заминават в Гърция, жените раждат в гръцка клиника, гръцкия гинеколог завежда гъркинята, че е родила.По веригата всички си взимат парите . Такива пари отиват за наркотици, който се продават на българчетата в училищата, а държавата спи !

3

Оногондур

преди 8 години

Мръсни робовладелци.

2

писна ми

преди 8 години

И вие ли пишете за продадени българчета така ще е докато онези на помощите *** които са ни гърбовете ги пишете българи.

1

Анонимен

преди 8 години

Мдааа, българче ще да е, само дето няма да забравя когато бях на бачкане за пръв път в Гърция 2007-*** година как един работодател грък се срещна с мен и един грък който ни превеждаше и каза: Ти си българин? Кимнах му и оня: За пръв път виждам толкова бял българин!Смятайте!