194

!!!!!

преди 8 години

ДЕ ДА БЯХ ББ НА ВСИЧКИ ЩЕХ ДА ВИ ВКАРАМ ПО ЕДИН ГОЛ ЗА СПОРТА НАЛИ ПИШЕТЕ, ДА НЕ ДАРОМ ;). Това е сайт който се чете от цял свят и инвеститори в бъдещето на държавата. Цензорирайте се.

193

teo

преди 8 години

БОЙКО, ДОКАТО СИ ОЩЕ НА ВЛАСТ МАХНИ ПАВЛОВА-ТРОЯНСКИЯ КОН ПРИ ТЕБ! Бойко този Лазаров заедно с Павлова ГИ ПРАТИ ПРИ ДЯНКОВ, защото те като Дянков те манипулират и работят против теб, за да те свалят от власт! МАХНИ ГИ ТЕЗИ ТРОЯНСКИ КОНЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДОКАТО НЕ СИ ПАДНАЛ ОТ ВЛАСТ И ДОКАТО ОЩЕ НАРОДЪТ ТИ ВЯРВА!

192

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега изберете за премиер някое от протежетата на САЩ ,дето ще тича през час за спявка със съответния пъномощен . Хайде честито на всички.

191

ни съ знай

преди 8 години

И мизерията, в която живее голяма част от народа!

190

Анонимен

преди 8 години

Дълбок политически анализатор,брилянтен психолог(прави психологичен анализ на Путин и Ердоган),строител на съвременна България заедно с Дебелата Берта,проф.по медецина-лично Лудия Макс му бие ваксините,спортист на годината и еколог.Голям късмет се падна на България.Много съм доволен

189

мда

преди 8 години

Дните на ББ в управлението приключват скоро както зимата си отива и идва пролет.Захариева да се готви за нов служебен премиер.

188

Западналевропеец

преди 8 години

Гаден и *** човек си само и само да си на власт всичко би направил

187

Българин

преди 8 години

Да бе. Крепи се на ината ти. Издънкаджии сте всички политически трупове от гроб и рб

186

Анонимен

преди 8 години

Стабилността на държавата се крепи на нервите на Борисов. Кво е стаилното - здравното министерство вони, МВР също, отвраната не по различно, икономиката няма нищо, министерството на винетките и санирането приказки от 1001 нощ.Кво раоти в държавата? Само НСО пази голимците и ги разожда.

185

2

преди 8 години

ЗНАЧИ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ ОТ ЕДИН *** МИЛИЦИОНЕР-ПОЖАРНИКАР.....УЖАС

184

Анонимен

преди 8 години

Стабилността на държавата се крепи на нервите на Борисов. Айде на едно мачле и ше му мине.Ние да му мислим,винетка, гражданска, данъци плюс всичко останало .Министрите, депутатите, всички началници да си намалят заплатките, далаверките, пазачите, сметките на гъро на народа за да видот как " щастливо" се живее.

183

Иван

преди 8 години

За какво е виновен ГЕРБ.За неефективно работещи институцииЗа безисходносттаЗа ниските заплатиЗа липсата на справедливост - получават я само членовете на ГЕРБЗа желанието на децата ни да бягат от БългарияЗа нрастващата пропаст между богати и бедниЗа фалшивото здравеопазванеЗа лъжите За още много неща!

182

Анонимен

преди 8 години

Защо нашата църква спи а не го канонизира за светец трабва ли да чакаме сам да се педложи човечеца?

181

...

преди 8 години

я се изнерви повече и ги ступай всичките, искам да гледам боксов мач между депутати

180

Мен

преди 8 години

Бойко трябва да обърнеш повече внимание на хората които живеят в тази държава. Да ги пазиш защото скоро няма да остане никои. Вдигнете заплатите, но не с 50 - 100 лв. Дайте помощи и то големи за раждане на дете, но при условие, че работиш. Така *** няма да намажат. Гратисен период за големи инвестиции за да се осигури работа. Направете така, че ние Българите да се върнем и да помогнем с нашият опит от различни държави по света. Това което търсим е и сигурност за нашите деца.

179

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

До Анонимен 247! Не ставайте смешен. Държавата не бе съсипана от диспансеризирания Филип Димитров, нито от "Веселиновския философ Желю" и неговото вице баба Блага. За съсипването на всички нива се действаше организирано и по план. Отделните министерства и ведомства действаха единно и в синхрон. Спомнете си как набързо комунистите станаха "социалисти" и "поеха вината с мезе".

178

Анонимен

преди 8 години

А вие какво искате? Б.Б. - той не е политик, не икономист, той е обикновен пожарникар! За каква стабилност в страната може да се говори?

177

КУРТИ ОТ КОНАРЕ

преди 8 години

До Станой от АхелойСТАНОЙ, СЕДИ СИ У АХЕЛОЙ И СИ ЛАЙ КОЛКОТО СИ ЩЕШ !!!! ОТ ТАКИВА *** КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ !!!!

176

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо европейската партия ГЕРБ се дели на жени Герб и мъже ГЕРБ. Дори и мюсюлманското ДПС не демонстрират такова разделение

175

Анонимен

преди 8 години

Едно магаре да вържем пред Министерския съвет ще е по-добър премиер от Боко.Поне бели няма да прави,а и американците няма да се справят с магарешкия му инат.