26

анонимет

преди 8 години

До Анонименхаха а и ти си от децката градина хаха

25

анонимен

преди 8 години

До Анонименти имаш празна тиква а не мозък а жаби

24

Анонимен

преди 8 години

А махни тая снимка! По това време е мнооооого тъмно!

23

анонимна майка

преди 8 години

Господин Стамене, няма бивши деца. Докато очите на родителите гледат те си остават за тях деца - дори на 80 г. В Италия жена на 65 г. получава 100 евро помощ от социалните за това , че майка и на 85 г. е починала. Така , че няма бивши. така както и Вие не сте.

22

СТАМЕН

преди 8 години

Къв е тоя опел на снимката ?Причина за катастрофата?Алкохол, наркотици, поледица, повреда в колата, сърдечен удар на шофьора, маневра с цел спасяване живота на нагло пресичаща баба ?След навършване на 18 г. родителите не отговарят за постъпките не бившите им деца, те са зрели индивиди .

21

ASD

преди 8 години

Родителите нарушават всички закони, така възпитават и децата си. То правосъдие в Бг няма. Така се и купува мерцедес на пикльо. ОБАЧЕ докато родното правосъдие може да заобиколиш, то законите на физиката са еднакви за всички.Истински късмет е че на спирката не е имало случайни хора.След като правосъдието не може да вкара в правя път хората, то законите на физиката ги изкарват от пътя окончателно и завинаги.

20

Анонимен

преди 8 години

Това е чудовищно престъпление да затриеш тези млади хора.

19

BEKS1

преди 8 години

то добре че намираме махана за всичко,ама дали си слагаме пръста под камъка като мислим че са готови за шофйори,а по точно им купуваме по една скъпа кола и си мислим че сме примерни родители.....................

18

Гого

преди 8 години

До АнонименИма едно дебело същество женско- 22 годишно. Кара голф тройка сребрист,................................Направи клип и го прати на нова телевизия. Така и ние ще видим дебелото женско същество:)

17

Родител

преди 8 години

Дали е карал тоя с 40-50, при тея поледици (пък и да нямаше поледици), а? Всичките тея простотии стават от нулевия контрол и елементарно възпитание. Родителите сега да платят билборда... и да ядат едно жито.

16

Black Death

преди 8 години

@20 От законите на физиката няма кой да те спаси. Ако човек е *** и с танк и с ролкови кънки пак ще се претрепе. За *** не ми е жал. Бог да прости момичето.

15

един друг

преди 8 години

Кво става с немските супер седани (особено мерцедес)? Нали бяха много убави и сигурни :)

14

юсуфф

преди 8 години

Много загинаха по този участък!

13

www

преди 8 години

Е СЪС СИГУРНОСТ ШОФЬОРА НЕ Е ВИНОВЕН.....

12

Анонимен

преди 8 години

Ужас!

11

Анонимен

преди 8 години

...комплексите му защото е дебело дотам избиват, че да върти гуми на чакъла пред магазина, защото инае е толковеа утъртепано в магазина, че няма накъде. И това същество дебело комплексирано на 22 години като ми блъсне детето, аз ще съм виновния, че съм й стоплил два шамара и тази се напикала.

10

Анонимен

преди 8 години

Има едно дебело същество женско- 22 годишно. Кара голф тройка сребрист, в Пловдив. Работи във магазин за дрехи втора употреба. Това същество самонадеяно 1.60 м 80 кила се кача всяка вечер в голфа си пред магазин зиг-заг в Пловдив и върти гуми като ненормално. Виждал съм го няколко пъти , понеже продавам отсреща в един магазин. И след това се чудете защо стават такива работи. Та то това в правия път не може да върви и се клатушка...тръгнало да се прави на състезател. К'во да ви разправям.....

9

Дарвин

преди 8 години

За пикльото дето се е правил на мъж не ме е яд, ама защо е трябвало и момичето да завлича заради простотията и некадърността си?! То в наши дни това е естествения подбор.

8

Тео

преди 8 години

Децата правят глупости. Нищо ново. Надявам се семействата да имат сили по-лесно да приемат трагедията.За загиналите или добро или нищо, но се чудя с колко ли трябва да е карал младежа в населено място, че да мине през автобусна спирка и да се вреже в билборд? Еххх ... деца, деца ...

7

Анонимен

преди 8 години

В провинцията направо изтрещяха.Вече не карат коли а летят ниско.