11

Анонимен

преди 8 години

Така е-и още по-така ще бъде!Една крехка женичка се изправя и гаври с ТИТАНИТЕ на българската политика!Къде сте,български патриоти?Къде сте,български офицери?Къде сте,български правоохранители? Нали сме правова държава?По новите ни закони БГ вече няма икономика,от 9 млн останахме под 5 млн,докарахте мъжете до положение да хранят децата си,като продават кръвта и органите си, а жените -децата си!По византийско,турско и фашистко не е било така!След 1989г БГ се управлява от истински И.ЗВЕРГИ!!!

10

Анонимен

преди 8 години

bb I cc kade sa?????Ili te plashtat za muzikata:))) Ot segashnite niama po golemi kukli na konci !!!

9

Анонимен

преди 8 години

Майтап, майтап, ама с тая чалгия като нищо ще открадне част от ромските гласове от когото трябва...Иначе клипът май е жестоко плагиатство на анимационния мотив в клипа на Мадона "Music", или греша?

8

минувач

преди 8 години

То бива простотия , ама и джурналятя ич ги неа!!!

7

Червей

преди 8 години

Болна и много проста женица

6

Тиквенист

преди 8 години

След Бацето-Слънце изгрява чалгията като Луна. Песен - партийна поръчка.

5

Анонимен

преди 8 години

Але луя Луда президент. Браво българи държавата ще живне.

4

Анонимен

преди 8 години

до 3Наистина това беше някакъв душевен извратен оргазъм в този момент: Да се кефиш на алкохолика Гъмов, че прави на 2 стотинки шизофрениучката Луна. Това е двойнствено чувство- хем ми се искаше двамата да излязат от къщаъа хем ми се искаше и да се нареждат тепърва за да правят шоу .. от рода на жалкото.

3

Анонимен

преди 8 години

Алкохолика Гъмов в Биг Брадър една вечер я направи на мармалад. накара я да се разплаче както си мислеше че е мнбого корава кадъната. Муахахахаха..Пред Джак даниелса на гъмов никоя пи.кла не върви.

2

мда

преди 8 години

Що не осмее Коко Динев,ох ще яде бой пак. Иначе другите може.

1

Drobeca

преди 8 години

Добре че е Луна та да се посмеем малко.Такмо бяхме я забравили кукумявката.