16

Анонимен

преди 8 години

Отпечатъци, отпечатъци взехте ли им?

15

А ние само 10.

преди 8 години

Белгия е изгонила 10 000 мигранти за година... а България 10.

14

Анонимен

преди 8 години

"4200 души са напуснали страната доброволно" Те са напуснали страната, за да се преместят в някоя съседна, т.е. продължават да са в Европа. Това не е решение, решението е да се върнат в държавите, откъдето са дошли. След това здрава охрана на границите на Европейския съюз и стриктно проверяване на всеки, който иска да влезе.

13

за хора и хлебарки

преди 8 години

Първо,повечето от пришълците не се регистрират,тоест не ги броят.Само тия дето се регистрират и то ако извършат престъпление.И като ги депортират не ги връщат обратно в пещерите от където са дошли или не ги хвърлят в морето,което е редно,а ги гонят от Белгия и те се разхождат из цялото Шенгенско пространство.Тава е като с ***.Ти ги гониш от домът си те отиват в съседа и от там пак у вас и то много повече.

12

Анонимен

преди 8 години

TACC ??? А защо не белгийси медии?Ако искаме ТАСС ще четем руски гъзети. Нали?

11

Tral

преди 8 години

Белгия гони мигранти, а си развъжда терористите с белгийско гражданство но от марокански произход. Много от изгонените са по-свестни от търтейте дето живеят на социални помощи години и само мислят за джихад. Миналата година експулсираха едно малдо момче от Афганистан, което се беше интегрирало, работеше и говореше по-добре недерландски от белгийският гей министър председател. Колко им се моли и дела води но те го изгониха и след няколко дена го убиха в Авганистан.

10

Kublai

преди 8 години

Malko sa,a Evropa kolko shte izgoni ?Obratno vsichki v Mangabia!

9

Анонимен

преди 8 години

IZGONENI SA I 4500 ROMI 0T BALGUREA.

8

Анонимен

преди 8 години

човешките и европейски ценности трябва да се заслужат а не да се дават наготово на хора за които нямат стойност.За всеки ,който ги търси и уважава,трябва да му се даде възможност да ги има и заслужи,а всеки който се капсулира и носи света от който идва със себе си и желае да живее в него,да го връщат да си живее там

7

Кукуригу

преди 8 години

Едно добро начало. Allez-y, Les Belges !!! Encore, encore !!!

6

June

преди 8 години

Дядо ми разказваше една история,в махалата където живял се заселили семейство и всички били с надеждата че след време ще се цивилизоват?Да,ама Не! Та думите му бяха,ВСИЧКИ МИСЛЕХМЕ ЧЕ МУТО ЩЕ СТАНЕ КАКТО НАС,НО СТАНАХМЕ НИЕ КАТО МУТО.Явно и Европа на там се е запътила?

5

ha ha

преди 8 години

И как ги е изгонилиа, от Белгия във Франция, от там в Германия, после в Австрия, и така до кога ще си играем на гоненица, изгонете ги извън Европа, от там от където са дошли веднъж за винаги, иначе до тогава нищо не сте направили.

4

Момо

преди 8 години

Гадно е за Румъния, но се налага.Живея в околностите на Париж и знам за две "градчета". Никнат като гъби. Едното юли имаше 3 колибки, а сега са поне 30-40. Да не говоря за купищата *** около тези "градчета".Не знам защо не им набиват шута обратно за родните им места.

3

Коста

преди 8 години

Това е гадно - Румъния е част от ЕС.

2

Гневен българин

преди 8 години

...а България надали и 10.

1

123

преди 8 години

да отидеш да живееш на хубаво място ама да си останеш същия селянин не става,на новото място трябва да си нов човек.Без промяна пак ще си си в същата среда и тя ще те следва където и да отидеш.Мислят,че като дойдат в Европа и ще станат европейци,не и докато не се поевропейчат.