31

Анонимен

преди 8 години

Вън крадливите г я у р и от ЕС !

30

АМИ --ПРОСТО Е:

преди 8 години

ДА НИ НАЕМАТ НАС--БЪЛГАРИТЕ ЗА "граничари"----НА ЦЕЛИЯ ЕС!!!ПИЛЕ , НЕМА ДА ПРЕФРЪКНЕ....ХА,ХАААААААААААААХЕМ ШЕ ГО ПРАВИМЕ С МЕРАК...!!!!!!!!!!!!!/....па и ше си докарваме и по 2-3-заплати от мигрантите../

29

Анонимен

преди 8 години

toja tehnia prodagnik Faymann ne 4e i toi ne se nasra kato Merkel, sega tragnal Garzia da opravja....opravi si Avstria ti, 4e i tam e palno deto za 20 godini po 20 dumi nemski govorjat

28

Коки

преди 8 години

тази година ще са 2 милиона гостите в Германия,както казваха старите едно време ,каквото си надрубил това ще сърбаш,щом Меркел играе по свирката на Сорос и големите олигарси на запад,нормално е това което става,жал ми е само за обикновения немец,който е изгубил инстикта си за самосъхранение,надявам се да се осъзнаят навреме,че ги готвят за жервен агнец

27

учуден !

преди 8 години

Интересно,Гърция не граничи с шенгенски държави по суша,единствено по море...За какво ли им притрябвал тоя Шенген.

26

Ердоган бесен

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINAL 11Нова руска военновъздушна база в Камишли Сирия.

25

Анонимен

преди 8 години

Еми и те евротолерантни като вас. Хайде да ви видим пък вас ако ви дойдат няколко хиляди на ден, но всеки ден, а не на порции. Алчността ви ос'ра всичко. Голям мерак да приемате *** и пульо безконтролно. Да ви е честито колониалното блато. Франция вече му ядоха попарата. Раздавайте им листовки и им показвайте клипове!

24

Анонимен

преди 8 години

Ако дадът 3 милиарда на България аз ще се запиша доброволно да пазя 6 месеца границата без пари.Само искам три топли яденета на ден без кафе и цигари.Да видят господа управляващите че на мен ми пука за тая държава

23

Евротолерантин

преди 8 години

Ами нека искат, па после да не искат па после да се почудят още мааалко, те мюсулманите проникват в ЕС с темп от около 3500 на ден! Това означава, че всеки ден в ЕС влизат средно по три хиляди и петстотин нашeственика, дошли да източват социалната система, да изнасилват момичетата и жените и в един момент потенциално да направят фойерверки в някой мол! Нека се чудят и да се офлянкват дойчовци и византийци! Внуците им ще се казват Хасан и Мехмед!

22

Анонимен

преди 8 години

Даватоглу подписа в Берлин с Меркел,че ще настани нелегалните бежанци в пустеещите хотели в Анталия поради липса на туризъм.

21

Анонимен

преди 8 години

Путин е обещал, че Русия поема от 01.02.2016 охраната на гръцко-турската сухопътна, морска и въздушна граница.

20

хаха

преди 8 години

Естествено това води до масова миграция на младите хора с обрзувание и ум към запада,а в Гърция остават към три милиона азиатци,два милиона албанци,един милион от източно европейци-от необразованите,и четери милиона гърци,половината баби и дядовци.До няколко години много от тези хора могат да станат войници в новата европейска армия която ще пази и контролира средиземноморието.

19

Анонимен

преди 8 години

Старчета от ЕС ми доказаха че са *** и че са кукли на конци.Защо не дадоха 3 милиарда на България и Гърция за засилят охраната по границите си и да не ги пускат в Европа а ги дават на Турците да ги рекетират и пак да ги пускат контолирано.

18

хаха

преди 8 години

Още миналата година Каменос им каза на запада,че ако това ''орчзване'' на икономиката продължи Гърция ще промени своята политика за мигрантите.И сега какво излиза,водим война в близкия изток,това води до миграция на милиони.Те идват в Европа,и запада предлага да отдели Гърция и да я остави само да се оправя.За десет милонна Гърция в която има поне един милион пакистанци и други такива да приеме още един два милиона като за начало.И в същото време да се оправя с беднотията.Ех този запад.

17

Анонимен

преди 8 години

Вместо да се мисли за основния проблем-взаимни заяждания и обиди... Така решение няма да има! Проблемът е, че ислямското/мохамеданско духовенство НЕ осъжда това което се слючва-в Европа, Сирия. Защо ? Съгласни ли са?

16

Анонимен

преди 8 години

Много е лесно да грачиш отстрани когато си дълеко от диваците,а Виена подкрепя ли Гърция адекватно да си защити границите като открие стрелба срещу нарошителите ?

15

хаха

преди 8 години

Ех този запад.Значи не иска да отпуска пари на Гърция,всяка година ги принуждава да връщат заеми и да правят реформи които водят до бедност,разруха и никакви изгледи за подобряване,но в същото време са сърдити че пускали имигранти към запада,видиш ли Гърция сама да се оправя с няколко милиона мигранти.А в Гърция мигранти пристигат от три четери години,и в Италия.Това за което реве Европа,го има в Гърция и Италия от много време.Ех този запад.

14

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

ЖЕНА МИ ИЗБЯГА С ГРЪК

13

Анонимен

преди 8 години

По добре закриите ЕС, и върнете охраната на границите.АЗ лично от това свободно преминаване на хора и товари тоез имигранти и наркотици нямам изгода.Преди 1989г пак ядох сланина и банани и пих домашна ракия.СЕГА ИМА ВСИЧКО.От марихуана до *** по 600лв на час ,интернет и 20 0програми ТВ ама пари няма ,откраднаха ги ,така както ще ми откраднат здравните вноски,осигоровките и Личният пенсионен фонд

12

Просто решение

преди 8 години

Крайно време е по гръцките острови да се разположи военен флот който да връща лодките.