13

Анонимен

преди 8 години

До DiscoveryА ти имаш ли паре да я спечелиш ("като мъж") бе картоф, или само гледаш и ръчната... или го караш цял живот само на съпруга

12

анонимен

преди 8 години

Направо си губят времето с тези ***! Не трябваше да ги пускат в Европа! Да ги връщат по родните им места и да си гледат забулените ханъми!

11

Няма проблеми

преди 8 години

В Европа жените обичат алкохола,мъжете и прахообразните вещества!За тях не е проблем да вкарат в леглото всеки ден двама,трима мъже.

10

Анонимен

преди 8 години

Джулиан Асанж и той ли е джихадист. В Швеция има адвокати които са направили състояние от "изнасилвания", има закон че ако мъж и жена почнат и жената каже "вади го, не искам вече", а мъжът не го извади защото не е свършил това се води за изнасилване.

9

Discovery

преди 8 години

До 15:Ти си дърви *** ама не я пипай. Ясно е че ще я пожелаеш сексуално, но това не ти дава права да я пипаш обиждаш и т.н... Ако я искаш я спечели както прави един мъж, а не животно...

8

Анонимен

преди 8 години

Не е норнално човек да види жена с къса пола да си врътка и тресе *** и да я пожелае, това не е нормално и е несъвместимо с евроатлантическите ценности. От пожелаването до действието е само една крачка. Още Исус Христос е казал " 27. Слушали сте, че бе казано на древните: "не прелюбодействувай". 28. Аз пък ви казвам, че всеки, който поглежда на жена с пожелание, вече е прелюбодействувал с нея". Мъжете могат да се ориентират към други сексуални практики които вече са съвсем нормални.

7

WinX

преди 8 години

Мазната глупост

6

Анонимен

преди 8 години

Болното в тази история е, че въпросната учебна програма е изградена около идеята, че хилядите африканци са нападали жените, едва ли не за да откликнат великодушно на желанието им да си намерят партньор. Болна история. Чак за такива алтруисти да ги мислят е проява на малоумие и безпределен наивитет. Чак е гадно, като се замисли човек, че тази програма е била одобрена от нормални хора, а не някакви аутисти.

5

ha ha

преди 8 години

Няма как на една мумуна да и покажеш един банан и да и обясниш, че не е за ядене, колкото и ЕнтИлигентна да е.

4

Анонимен

преди 8 години

"Не можем да променим мъжете, които по природа са агресивно, защото обичайно те имат комплекси проблеми", казва тя===ТЯ, всъщност, освен крайна феминистка е и отявлена сексистка.

3

хлъц

преди 8 години

Типична англосаксонска простотия ! Пускаш в къщи шепа мутанти , те започват да те мачкат защото не си като тях ! Ти започваш да им се обясняваш, извиняваш , спонсорираш и накрая те взривяват заедно с децата ти !

2

ха ха ха

преди 8 години

Да учиш мюслитата да живеят цивилизовено е като да учиш прасето да не ака в ***....

1

Членска карта №7

преди 8 години

Симка на млада жена в къса пола, седяща с разтворени крака, ще бъде използвана, за да се покаже на мигрантите, че по-разкриващите дрехи не означават, че жената иска секс.Ето, аз не съм мигрант, но бих посетил този курс за да разбера какво по дяволите иска тази жена!!!!?? Може би по-добра работа!??? К