25

ха

преди 8 години

Гей хората в България, що се криете бе? Стотици хиляди гей хора в БГ се криете. Криете се от приятелите си, от родителите си. Докато го правите, една част от хората ще си мислят, че сте малко. Аз като посещавам БГ, навсякъде виждам гей хора, на улицата, в заведенията, в магазините, в офисите, в ресторантите, по телевизията и т.н. Има значение да сте открити с околните и всички останали, за да видят, че няма нищо ненормално и че е доста често срещано всъщност, не само сред хората, а и в природата

24

муспи

преди 8 години

Меркел моли Брюксел да изпрати Станишефф за директор на този Гей Център, където ще води възпитателна работа с всеки индивидуално.

23

Анонимен

преди 8 години

As sam homoseksualna. Ako mislite, che v Bulgaria niama homoseksualni hora ste mnogo zabludeni. Zaradi omrazata emigrirah.

22

Анонимен

преди 8 години

Осиновяването на деца от обратни психично болни същества е престъпление срещу човечеството.

21

a

преди 8 години

само да не искат и тези по квотен принцип да разпределяме ,че аман вече!

20

Анонимен

преди 8 години

ще повърна. какви още има измежду изметта, която се пресели в европа? ядячи на л0йна? мъже с по три цици? зоофили?

19

42

преди 8 години

Интересно кога ще бъдат отваряни в Европа центрове за патриотично възпитание, а не само за наркомани,емигранти и швестерки.

18

хъш

преди 8 години

Какво се сърдятче им ги викаме шебеци

17

пешо

преди 8 години

при положение, че ислямистите в обикновените центрове за бежанци убиват, бият или в най-лекия случай тормозят гейовете, защо да не се спасят тия хора в отделен център? не забравяйте, това също са хора, които работят и произвеждат нещо в обществото! мразете си ги щом така сте възпитани, но бъдете прагматични.

16

bros

преди 8 години

Идеалната кочинка за имам с червилце ;)

15

Анонимен

преди 8 години

Берлин ще се превърне във Врящото гърне на Европа.Стотици хиляди нашественици,ислямисти,хомосексуалисти,травестити,лесбийки,терористи,фашисти,комунисти,толерасти,либерасти.

14

до PF 2016

преди 8 години

Хомосексуализма винаги е съществувал.В Соца ги преследваха като морално пропаднали и ги интернираха.След това ги обявиха за болни и ги вкарваха за лечение.Сега станахме толерантни към тях.Не ги закачаме.Но те са нагли.Искат признаване,добре,толерантност,добре,после паради,бракове и осиновяване на деца.Последното нещо искат да доминират над нормалните,над хетеросексуалните.И най-наглото да промиват мозъците на децата в училищата с гей културата си. Е а спрете се и се о нождайте без да ни пречите

13

Анонимен

преди 8 години

Не само в Берлин, във всеки град си отворете, пък ние солидарно ще ви пратим и нашит ЛГБТ!

12

тттттттттттттттт

преди 8 години

А стига вече простоттттиииииии бе европейци смахнати--не разбрахте ли че заради вашите измислени ценности-вече ще ви ко-ля-т като прасета по улиците--ще ви изнасилват децата--ще ви унищожават храмовете-----и вие ще плащате за всичко това....ееее големи ТъъъБББаци сте....

11

Анонимен

преди 8 години

ГЕЙ ЦЕНТЪР = СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЦЕНТЪР

10

ист

преди 8 години

Еврогейският съюз е тежко болен ,и вместо да се лекува,си усложнявя болеста.

9

PF2016

преди 8 години

До 17За съжаление сте в голямо заблуждение.Възпитанието може само да подтисне но не и да ликвидира ориентацията.Не е добре човек да е съдник и да дава оценки все едно е последна инстанция.Животът е пъстър и никой не знае какво може да му поднесе.Така че малко повече смирение и уважение и разбиране един към друг.

8

Анонимен

преди 8 години

Охооо системата цензурира м ай му на!

7

до 9

преди 8 години

Ако в семейството има правилно сексуално възпитание и водиш децата в зоопарка,за да им показваш разликите между човека и *** няма да има гейове и смесени връзки.

6

КОНЧИТА ВУРСТOВА

преди 8 години

Браво ! Чудесна новина !