132

Анонимен

преди 8 години

Защото България е заприличала на джунгла и трябва да се научат подрастващите как да се справят в такива условия

131

РОССИЯ

преди 8 години

РОБИН КРУЗО Е СЪЗДАТЕЛ НА БГ ИСТОРИЯ-КОЯ ТОЯ НЕГРАМОТЕН ЧЕ ИСКА ТОВА. А НЕ ЛИ Е ПОХУБАВАО ДА ЛЕНИН ИЛИ АМЕРИКО ВЪСПУЧИ ИЛИ КОЛУБО. ЕЙ КАКВО СТЕ НАМИСЛИЛИ НЯМА ДА СТАНЕ ИСТОРИЯТО НИ Е ПРЕДАДЕНА ОТ УСТА НА УСТА КОГАТО БЕХМЕ ПОД ОСМАН ИМПЕРИЯ И СЕ ЗАПАЗИ НАЩА ИСТОРИЯА ТИ ЩЕ МИ МЕНИШ ИСТОРИЯТА МИ .Я СЕ КРИЙ В ГАРДЕРОБА СИ И СЕ ТЪРСИ КАТО СЕ НАМЕРИШ ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО

130

Shark

преди 8 години

Нищо няма да направите, каквото и да махнете от учебниците, то няма да изчезне, ще бъде и ще пребъде в историята ни, и пак ще се чете. Те и турците 5 века са палили манастири с българска книжнина, българчетата почти не са ходили на училище, но историята се е запазила. И сега ще се запази, и пак ще се чете. Не се пънете продажници, няма да успеете, по-добре помислете какво ще учат за вас следващите поколения. А то, вярвайте, няма да е никак хубаво!!

129

Анонимен

преди 8 години

Отклоняване на вниманието.Стар трик на политиците.Сега ние ще се караме и дърлим, а те ще оглозгат кавото останало и ще се изнижат по терлички.

128

Ганчо

преди 8 години

Какво искате бе хора, децата Ви ще учат "Робинзон Крузо", "Жития и страдания на славните ГЕРБЕРИ", "Превъплъщение и страдание на ДСБ", "Спомени и размисли за демокрацията" "РБ имали място в политиката или е миманс". Това ще помогне децата ни да избягат не в Америка а в Занзибар. До година ще махнат и цялата история на България свързана с Възраждането и тогава не се чудете ако децата ни няма да знаят нищо за ВЕЛИКОТО минало на България. Това е жестоката истина.

127

Анонимен

преди 8 години

Patriotizma e pochti umrial. Knigi niama da go sajiviat. Imam nabliudenia nad bulgari v chujbina - pochti samo zavist, licemerie, zloba i ako mogat da te vkarat v groba.

126

Анонимен

преди 8 години

Тояга или брадва!Оставка на мекотелото!В ООН това е записано в резолюция и е определено като " културен геноцид"! Ерго РБ е в състояние на дефанзивна война, според ООН!

125

Рали1

преди 8 години

"Къде си вярна,ти,любов народна-За нашето отечество и слава,за нашата свобода и държава...Байраци български навред да вдигнем,към бога със кръст във ръка да викнем..."Безродниците това ли да оставят на децата ни да учат?Или "Вятър ечи...-Който носи мъжко сърцеи българско име...""О, майко моя, родино мила..."!!!!!!

124

ставри

преди 8 години

Тия луди ли са?

123

До III

преди 8 години

Доста деца, щат не щат, я изучават. Покрай турските сериали, децата научават не само историята на османската империя, но и съвременните им нрави и обичаи.Научават се да харесват само турска музина, турските имена, а майките им обзавеждат домовете им по моделите от турските сериали.

122

ha ha

преди 8 години

Ние ще им купим "Моята борба" на един СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН автор!!!! И нещата ще си дойдат на място!

121

Анонимен

преди 8 години

Всеки истински българин е длъжен да учи децата и внуците си на истинската българска история независимо с какво ги облъчват в училище !

120

Cky2k

преди 8 години

После може и Винету

119

Анонимен

преди 8 години

Ама още ли се учи българска история и български автори по литература? Мислех, че ДПС-то отдавна ги е махнало! ЕЕй и в потурчването сме 30 години назад.

118

Недоучкин

преди 8 години

Учете децата на глупости, ние пък вкъщи ще ги учим че учителите лъжат защото политиците ги карат, ще ги учим как да пазят българщината.

117

Анонимен

преди 8 години

Какво се получава-българчето знае кой е Даниел Дефо,но не знае кога е живял Паисий Хилендарски.Честито!Започна се със заличаването на българската история!

116

III

преди 8 години

Не разбирам защо не се изучава Османка История при положение че сме живяли 485 години при Османците , тука нещо не е наред в България , та Османската История е част от История на България , ама не може ей така да прескочим 485 години

115

Левски

преди 8 години

БОЖЕЕ ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ !

114

Анонимен

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

113

Анонимен

преди 8 години

Паисий Хилендарски 1722-1773г,така е,като престане да се изучава ще излезе ,че е съвременник на Тодор Живков,комунист с комунист!