23

ся

преди 8 години

са да видим нашти герберастки *** калинки кво ша плещят???

22

Наблюдател

преди 8 години

Просто е потресаващо да се гледа как Глупостта управлява ЕС!

21

аааааааа

преди 8 години

ГЛЕДАЙТЕ КАК СЕ РАДВАТ АМУДЖИТЕ -ТИЧАТ КЪМ БЕЗПЛАТНИТЕ ОТОПЛЕНИ И ОБЗАВЕДЕНИ КВАРТИРИ И 800 ЕВРО НА МЕСЕЦ ДЖОБНИ,А НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ,АКО МОСКОВ НЕ ГИ ВАКСИНИРА И РАБОТЯТ ПО 40 Г.ЩЕ ПОЛУЧАТ МАКСИМУМ 75 ЕВРО ЕВРО ПЕНСИЯ И 4 КУБИКА ДЪРВА АКО СА ОТ ДПС,ЗА ДЪРВАТА РАЗБИРА СЕ..

20

добро заглавие

преди 8 години

европа ебз граници за съжаление за всекиили по-скоро за когото не трябва

19

Анонимен

преди 8 години

Ес са безотговорни пред населението на Европа

18

Анонимен

преди 8 години

Юруш на безплатните помощи

17

Анонимен

преди 8 години

Ами какво очакваме наи корумпираните балкански държави са вътре в евросъза

16

Анонимен

преди 8 години

До Гневен българинКви деца ве баце. 90% са потенциални престъпници на по 20 години. Тия у.роди трябва да им се вземат отпечатъци и да се натоврят обратно към Сирия и Ирак за да се бият за доброто на държавта си. За жените и децата добре, съгласих се.

15

Анонимен

преди 8 години

Ало,Мунева,***,Гейчо и вся остальная де-рь-мо-***!Ало,господа и госпожи политически г.листи!Кво шъ прайм сига?Оти 26 години ви слушаме простотиите и рупаме...?Не е ли време да дадете ясен и точен отговор на въпроса: Знаехте ли,че резултатът ще е такъв?Ако не сте знаели- значи сте неуки и ***,а ако сте знаели- значи сте престъпници!И в двата случая се лежи в дрънголника!Действайте!До два месеца ви остават:през гугъла: Financial Times: у Европы не больше восьми недель, чтобы спасти Шенген

14

Гневен българин

преди 8 години

Невероятна снимка.Досега не бях виждал друга такава с толкова "много жени и малки деца,които бягат от ужаса на войната".

13

Анонимен

преди 8 години

"Швейцарски генерал към гражданите: "Въоръжавайте се - Европа е пред гражданска война!

12

Анонимен

преди 8 години

Аман от демагогии и тьпотии, проверки на границите се отразяват само на нормалните хора. Тези нелегалните, знят само за права. Те разбират само от тояга.

11

Анонимен

преди 8 години

И как става това? 40 милиона украинци живеят в страшна мизерия, по улиците се стреля, украинците са европеийци и не трябва да се интегрират ако дойдат в ЕС, Украйна е асоцииран член на ЕС, само трябва да пресекат полската граница и са в Шенген. Но ако опитат както африканците техните братя поляците веднага ще ги посрещнат със сълзотворен газ и струи вода. А арабите и африканците пресичат граници безпрепятствено и от хиляди километри се озовават в Германия.

10

вм

преди 8 години

Дай Боже тази година още 6 пъти по толкова и до края на годината ЕС ще е история

9

Анонимен

преди 8 години

Честитоще ви дойде акъла като 2016 още 7 милиона безработни бежанци цъфнат в Европа Е тогава меркел ще го проумее Какво означава да им вървиш по гайдата на Братята Американци въпреки че ще е доста късно за каквото и да е било И ако изобщо тая женица продължава да е някакъв фактор на Политическата сцена Разбира се

8

Анонимен

преди 8 години

Щастливи маратонци тичат за ядене, пиене и иебане на бели кокошки за без пари по цял ден! Дано краставиците да са прави и мити :)))

7

Trip holiday

преди 8 години

Anglia, Germania, Belgia, Luxemburg, Dania, Sweden, Norvegen, Holland, Vatikan - top turisticheski destinacii!:-):-):-)Tiristi bez limit!:-):-):-)

6

Анонимен

преди 8 години

Абе те много нахилени бе ?

5

Eu moral

преди 8 години

Svobodno dvijenie na hora i stoki! Voila!:-):-):-) schwarzgrouppe!:-):-):-)

4

до 3

преди 8 години

Защото са на маратон за лекари и инженери, защо... А се усмихват, защото снимката е от кампания, насърчаваща здравословния начин на живот.