12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТи специално кого за последно си виждал 100 долара?

11

Анонимен

преди 8 години

До американецоАми а дано да стане така и после американците да се фанат за палците на краката. Защото ти гарантирам, че те имат в пъти по-голяма нужда от ЕС, отколкото ние от тях.

10

Анонимен

преди 8 години

До БерлинЕдин паспорт има срок 5 години и се подновява. Какви паспорти си давал с куп визи?!? Само в фантазиите ти можеш да патуваш с един и същ паспорт цял живот. *** поне мечите са безплатни. Явно не си мърдал от *** щеше да знаеш тия неща шизофреник

9

Анонимен

преди 8 години

Браво на Щатите! Само така!

8

Анонимен

преди 8 години

България е с визов режим с 1000 долара за виза, докато сириец или иракчанин без виза като бежанец.

7

Анонимен

преди 8 години

ЕС има визи за Ирак, Сирия и Африка, но никой не кандидадства за виза вече, а си минава свободно през границата.

6

до 1

преди 8 години

България се слави с мутрокомунизъм , безаконие, подкупи, далавери, липса на съд и присъда за каквото и да е било, подкупни полиция и митници,безаконие и за жалост това е истината в щатите за предлагане подкуп на полицай се отива в затвора веднага.

5

Берлин

преди 8 години

Аз, преди да взема немски паспорт, също пътувах с виза за Америка. На интервюто човекът беше изключително любезен и само като видя, че паспортът ми е бъкан с визи и печати от екзотични тропически държави, веднага ми издаде десетгодишна виза, без да гледа никакви други документи. :)))

4

Да попитам

преди 8 години

До До 1А ние на колко американци сме отказали виза? Защото много българи, без особена причина са получили черен печат от Ам. посолство.

3

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров президент!

2

До 1

преди 8 години

Колко пъти си бил на такова интервю, колко хора в Щатите познаваш, че го твърдиш за всички и колко като цяло си запознат наистина, че го играеш толкова просветен? Интересно ми е просто. Защото аз най-ясно мога да ти заявя, че въобще не е така.

1

Анонимен

преди 8 години

Краварите си влизат в България свободно като кото че ли са си у дома, а *** българи се шарат 100$ за американска виза и ги подлагат на унизителни интервюта да им разрешат да посетят братска Америка та ако могат да се уредят там миячи и чистачи въпреки че и това им е забранено ама се натискат сами.