14

до 13-ти

преди 8 години

Основоположниците на Интернет са работели в ЦЕРН и не са американци!

13

Gost

преди 8 години

Така е вчера пуснах едно за един дето подиграва и унижава но явно е останало без резултат тия докога горе ще ги търпят боико е време да ги застъпи сериозно из малките градове като ловеч такива много

12

Анонимен

преди 8 години

Доказателство че не е "божие дело" е това, че "света го духа" не е дал и една стотинка за изобретяването му.

11

г

преди 8 години

Пътят на християнството ще е различен от Църквата ,която окончателно се превърна в обществено чистилище на държавата.Бог ще намери начини да помогне на хората.

10

Анонимен

преди 8 години

Добре, че в развития християнски свят църквата е отделена от държавата, иначе досега щяхме да живеем в средновековието с всичките му цивилизационни "екстри".

9

666

преди 8 години

някой има ли обяснение - защо въртящите се точки в стартовият екран са именно 6 наброй... що не са 5, щ не са 7 , именно 6 ? Случайно ли тево, как мислите?

8

666

преди 8 години

Попе, интернет е творение на "дявола", а ако ти казваш, че е "божие", значи ли, че считаш "дявола" за "бог"?Вече няма скрито-покрито: я обърни внимание, на стартовият екран на УИН 10... виждаж ли там едно "змийче", състоящо се от 6 точки, да се върти в кръг... и загледай се тия 6 точки, т.е. това "змийче" каква фигура описва при въртенето си? сети ли се ... описва числото 6 , т.е. много шестици..... 666 ... 666 ....Отворете си очите, хора!

7

Реалист

преди 8 години

Интернет не е дар божий, а дар американски.

6

ЧОРБА

преди 8 години

А бре дядка,чезвай не ми давай наклон кое е правилно и кое не!Дефлорацията между мъже не е правилно,но се практикува от "вашите".Религията е за *** живеещи в 13 век.Чезвай дъртак.

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

Абе от ЦК-то скоро ще пуснат и изкуствения интелект да пише по форумите за да засенчва даровете божие!

4

ААААА

преди 8 години

ТАКА Е ПАПА АЗ НА СТАРИ ГОДИНИ ТАКА СЕ ПРИСТРАСТИХ КЪМ ТОЯ САНДЪК ТА КИКИРИЗЯ БУКВИТЕ ДЕ ВИЖДАМ ДЕ НЕ ПОНЯКОГА С ГРЕШКИ ,НО МЛАДИТЕ ДА МЕ ПРОЩАВАТ..ЕДНО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА НЕЩА СЕГА СЕ РАДВАМ КАТО ДЕЦАТА.

3

Анонимен

преди 8 години

На фона на предишните тоя. Си е направо пич.

2

Един

преди 8 години

Най-коравият папа към този момент! Като анимационен герой е :)

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя човек е истински реформатор, който с делата си показва как да живеем мъдро. Замени папския апартамент с малка стая, отказа готвач и сам си приготвя храната, миналата година на Великден изми краката на 12 затворника и т.н......