126

Анонимен

преди 8 години

До ShoppМисля, че Yatsenyuk и Порошенко просто послушни ***. В противен случай няма да ги разбере глупави и безразсъдни действия. Умни хора, така че на себе си не водят.

125

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 231 "Фашага, фашага"Много интересна е и съдбата на Порошенко!

124

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 231ти си украински неонацист ами *** там!

123

славянин

преди 8 години

Местните ''демократи'' продължават да *** като ***, което е добър знак!

122

Анонимен

преди 8 години

До 228Ти на какъв език пишеш??? Вземи си "рублите" и се махай от БГ!!!

121

Анонимен

преди 8 години

Луда е авторката, че с късите пари, които получава да пише глупости няма да може се оправи на Видов ден! :)

120

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 226 "И второ нито България има претенции да е свръхдържава, нито Боко има амбициите да е световен лидер"Глупаво толкова дълго бягане с с европейските ценности. Глупаво е да вярваме и да се надяваме, че "външните ни помогне", и да живеят илюзии. Живот на илюзиите е приятна, но до тогава до време.

119

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 226На акция в Грозни пристигнали гости от съседните региони от Ингушетия и Дагестан. Официален портал на глава и правителството на Чечения пише, че в митинга са взели участие повече от 800 хиляди души.

118

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 181Ти руснаците не ги мисли,оня ден 1,000,000 са подкрепили Путин на площада!Интересно любимия ти Боко колко биха го подкрепили!?

117

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 215 "Ал Асад единствените съюзници на путле"Русия е велика страна с велик президент. Такива лузъри като теб са жалки картинки.

116

Анонимен

преди 8 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсБългаринът остава бедняк, дори и да си намери работаПрочети още на: dnes.bg/stranata/2016/01/23/bylgarinyt-ostava-bedniak-dori-i-da-si-nameri-rabota.290595

115

пророка Олег

преди 8 години

поредните *** от страна на западните дупелюбци. добре 4е има интернет та да се видят изявление на кадиров и да се сравнят с изпражненията, които тук в БГ се смятат за журналистика. Който има млако понятие от Руската политика в Чечня знае какво беше Чечня преди Путин и какво е сега. Грозни е един от най-спокойните градове в Русия. Изгониха прозападните терористи, по точно ги избиха(както трябва да стане навсякъде) и сега Грозни изглежда страхотно. Жителите му знаят на кого да благодарят.

114

отврат

преди 8 години

Тоз се хвалеше,че е заклал 140 руски войничета преди да навърши 18 години, а сега е съюзник на Путин ?!?!

113

Анонимен

преди 8 години

А-а...а,за такава вярност царя праща пъдаря в командировка в съответния ущит мундир за проба дали ще му омекнат партенките и кат са толкова твърди му намира заместник за туй време докат отбива дълг за верност,и хозяйството му навещава срещу тоз дълг за дълго време.

112

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Анонимен 216-Аз залагам на Кадиров. На путин не му достига половин метър ръст. Пък и името му едно такава сексуално...

111

ivailo1403

преди 8 години

За мюсулманска страна (република) трябва точно такъв ръководител като Кадиров, за да има спокойствие. Още навремето когато воюваха с Русия, президента на Чечня Джохар Дудаев казваше, че чеченците са готови да останат под руско управление, но ако бъдат управлявани от "здрава ръка", а не от пияндето Елцин.

110

Анонимен

преди 8 години

Очаквам разпенените русофили да започнат да твърдят колко било добре в чечня, с най добрия президен, с 1000 долара заплата, пълна демокрация и религиозна свобода нали така руски ***, я кажете кой е по добър путин или Кадир Кадир? Кадиров де

109

Анонимен

преди 8 години

Рамзан Кадир и Башар Ал Асад единствените съюзници на путлеръ, опита се и с турците но си остана само с джамията в москва на Ердоган

108

Анонимен

преди 8 години

Кадиров е точният човек на точното място! Достотъчно акъл има да знае, че обърне ли се срещу Русия, ще потопи народа си в кръв и страдания! Чеченците са див народ, но на много малко от тях им се живее в шериат! Особено на чеченките - на тях трудно някой ще им сложи бурка! По-скоро ще измрат с автомат в ръка като кюрдските мамичета! Така, че чеченците на 90% са зад Кадиров, а Кадиров е зад Путин, защото Чечня с Русия значи Чечня с държавни училища и болници, свободни жени и най-важното - мир

107

РЕАЛНО

преди 8 години

Надявам се че цял свят разбра,че чаршафите трябва да се държът със силна ръка-ТОЧНО затова Путин държи на къса каишка Кадиров-а така и цяла Чечня.Кадиров е реално най-добрият избор за диваците от Чечня-там всеки който е проговорил за джихад--е изпратен при Алаха им..И точно това е нужно не само на Русия ами и на Европа и целият свят.Затова нетрябва да се плюе срещу такива хора-а да им се подражава-защото те реално държът мира на човечеството в силни ръце--видяхте какво стана след Садам и Кадафи.