21

българин

преди 8 години

Добре гледайте тютюн,но си му намирайте сами пазари.Норвегия забранява въобще продажбата на тютюневи изделия.Да ви изкупува държавата тютюна и след това да го изхвърля ли?Отглеждайте култури които се търсят.Тютюнът е отрова!Спрете да ни избивате с него!

20

medi doganov

преди 8 години

Kolkoto i da saprosti se sabudiha.nay golyamata greshka na tatarina.shte gebardyasa.zaedno s volen agata.krayno vreme beshe.shte sajalyava che pishtaka beshe gazov.

19

османец

преди 8 години

тия земи са наşи турски , ден тше дойде тия земи пак ще са турски

18

ами да се отделят

преди 8 години

До Анонимен 12но да върнат българските паспорти и всичките техни тарикати които само по документи се водят Българи но благодарение на това работят в европа да бъдат експулсирани !! освен това да нямат право да гласуват за дпс....което е нормално защото няма да са повече български граждани.

17

анонимен

преди 8 години

стига с този тютюн мислете с какво може да се замени учените от бан да кажат каквоможе да вирее на тази почва и климат и хората да се преориентират към новипроизводства екологични и полезни за хората защо да внасяме боб от китай по5 лева за кг

16

иван

преди 8 години

НАЛИ ДПС ОТКРАДНА БУЛГАРТАБАК, ЗНАЧИ ПРОБЛЕМ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТЕ! ПРОБЛЕМА Е ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ДЕТО ДЪРЖАВАТА НЕ МУ ДАВА РАБОТА И СРЕДСТВА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, А ГО ИЗСЕЛВА ОТ СТРАНАТА! НАД 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ВЕЧЕ СА ИЗСЕЛЕНИ!

15

Исти

преди 8 години

Турското население в Родопите съвсем не е местно- турците са пришълци в хилядолетната Българска земя и нямат работа в страната ни,в която са случайно попаднали гости (да не казвам натрапници),ако не знаят да се държат възпитано и с подобаващо уважение към коренните Българи. От всички мюсюлмани за нас са важни само помаците- тук те са в своята си земя и никакви други мюсюлмани нямат работа в нея нито права,а само повинности и задължения!

14

Исти

преди 8 години

Не на нас със тия будалкания- бунтовете не могат да узреят самички,ако ДПС умишлено не ги подклажда! Бунтовете се нуждаят от водачи,а кои са водачите на тютюнопроизводителите? Естествено ДПС- значи тъкмо ДПС подготвя тези бунтове!

13

до ДПС

преди 8 години

А бе бейове, ВИЕ изобщо знаете ли как се работи тютюнът, та се правите на големи експерти?

12

До 12

преди 8 години

Е как така те ще решават за колко да продават? Ще продават за толкова, колкото им даде купувачът. Не стига, че сега държавата им дава пари наготово, а са и недоволни. Ми отделете се, кого плашите.

11

Анонимен

преди 8 години

Моля прокуратурата да се самосезира: на практика това е директна заплаха!Всички знаят, че тютюнопроизводителите са електората на ДПС и послушно правят точно това, което ДПС им каже. ДПС са тия, които дърпат конците на тютюнопроизводителите.Цацаров, задействай се.

10

!

преди 8 години

ДПС ги организира и контролира тютюнджиите, така че да се сърдят и да протестират пред сараите!

9

охо

преди 8 години

Питам министерски съвет:защо като е вреден тютюна,забранявате да се пуши във заведения,вдигате акциза,вие министри убави и любоми защо спонсорирате производството на тютюн със данъците на всички.пушачи и не пушачи????докога ще ни правите на балами?защо не супсидирате пенсионерите?до кога българите от "Турски Произход"ще бъдат субсидирани за сметка на Бългаските българи?

8

тютюна е вреден

преди 8 години

Писна ми от тези.Да произвеждат нещо полезно.Ако не им изнася да се оплачат на Пеевски.Той ги притежава.

7

Анонимен

преди 8 години

PETATA KOLONA NA ERDOGAN.

6

Анонимен

преди 8 години

С този неузрял тутун,к'ви па да са тия бунтове!?

5

Които си

преди 8 години

отглежда тютюн да си го пласира и продава,хора няма какво да ядът-тия бунтове заради тази отрова!

4

Голямата екскурзия

преди 8 години

Искат хем да са в турция хем в България е как да стане???

3

Коки

преди 8 години

ако отиваха при робите от полето - ОК, но голямата баница отива при мутроагенти от ДС - ДПС

2

Анонимен

преди 8 години

хайде стига с този тютюн ! Нали цигарите са вредни - пък искат повече пари за тютюна си... да се преквалифицират ! Или да бягат към турция...