19

ognyanz

преди 8 години

Тук пак се е събрала една групичка, на която и е по-лесно на обсъжда Янаки Стоилов, вместо това, което той е казал. Определено е по-лесно. Но да им напомня нещо важно, което е написано в статията: официалната информация от руска страна за преустановяване на "Южен поток". И това го дължим на продажници като бат' ви Бойко и партньорите му пишман реформатори край него.

18

Анонимен

преди 8 години

Комунистически *** с професия депутат. Повръщa ми се от такива долни типове.

17

Тука има тука нема

преди 8 години

България е винаги губеща страна!Поне от 681 година до 2016 е така.

16

До Янакиту

преди 8 години

Янакиту, аз съм ти най-големият фен! Да си жив и здрав и никога да не напускаш БСП. Колкото по-високо стоиш в партията, толкова тя затъва повече. А какво по-хубаво от това! :)

15

Анонимен

преди 8 години

Тоя е приятелче на бившия кмет на Стрелча.

14

Дo #15

преди 8 години

Повече от 20 години. Тоя червен *** беше депутат още във Великото народно събрание, благодарение на което си имаме тази болшевишка конституция и неработеща съдебна система!!! Оттогава 25 г. е несменяем хрантутник и паразитиращ народен кръвопиец. От човешкия съд ще избяга, но от Божия не може, нищо че е сатанист-атеист.

13

Анонимен

преди 8 години

Ей тоя е депутат вече сигурно 20 години с огромен принос за катастрофата на държавата. А сега плаче.

12

до Василев

преди 8 години

Василев,тези технологии и умове от ГЕРБ ли ще дойдат? Като им гледам вожда и индианците около него не ми се чинят от тези с умовете.За такива велики дела се търсят хора от цялия свят и им се заплаща не с пари а с много пари.Вожда ти не може да си позволи 25дена отпуск,да не говорим за заплащане на умове.Българина е умствено кастриран от 26г.Това което имахме и него продадохме на безценица и сега ние купуваме нашите технологии на висока цена.ОТ ПРОСТА И ПРОДАЖНА НАЦИЯ НИЩО НЕ СТАВА!!

11

DreamTheater

преди 8 години

Комуноиден таласъм!

10

Анонимен

преди 8 години

Янаки, по-добре кажи за вашия човек от Стрелча

9

Анонимен

преди 8 години

BSP-PARTIATA NA KMETA NA STRELCA.

8

недоволна

преди 8 години

"Ако ние не започнем да търсим решение на тези проблеми хората да потърсят политици и партии, които да го направя, ние ще затънем в отчаянието..."Когато бяхте Вие на власт , защо не го направихте ? Докъто народът не се вдигне на революция в истинския и смисъл с последиците , нищо няма да се промени , а вие ще се редувате в управлението и ще се облагодетелствате за сетен път .....Жалко за младите хора и срам и унижение за възрастните .

7

Вуте

преди 8 години

Егати джипа,за три минути не можеш го обиколи.

6

Анонимен

преди 8 години

Янаки Стоилов е виден учен от Центъра за стратегически проучвания към БСП, при Лилов. "Открива" бъдещето на РБ - постиндустриалното общество. Характеристики:Преминаване от снабдяването със стоки към услуги.Знанието се превръща в ценен капитал (общество на знанието [1]).Създаването на идеи е основният начин за задвижване на икономиката.Глобализация, автоматизация.Приложение и допълване с бихейвиористични и информационни науки и технологии

5

Анонимен

преди 8 години

Янаки защо не направихте малко поне когато беше Орешарски????? А И СЕГА ОПЪЛЧИ СЕ НА ЕС ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ТИ ПОВЯРВА ЧОВЕК ..... пръдскаш от време на време нво само замирисва... П АЗИШ СИ ТОПЛИЧКОТО МЕСТЕНЦИ В ПАРЛАМЕНТА И ВИКАШ ТИХИЧКО У Р А А

4

Анонимен

преди 8 години

)))))...."перспективата " умря преди 25 години !И не само тя!!!!!

3

Mercenary

преди 8 години

Особено голяма е загубата на кмета на Стрелча.

2

Соц

преди 8 години

Вярно е ! Само погледнете хората които са собственици на малки магазинчета, вчера говорих с един има 7000лв. загуба за миналата година. Боко такива тежести е създал за тези хора че направо не знам как само Пеевски не е останал бизнесмен.... Оставка за това правителство! !

1

Михал

преди 8 години

БСП загуби ценен кадър в лицето на Кмета от СТРЕЛЧА. Само такива се раждаха в БКП.Тоя кмет направил паметник на Марш. Жуков в Стрелча, като че ли Стрелча му е бащиния. Сега да съборят паметника.