14

СССРам

преди 8 години

Един познат беше в Русия по работа.Каза ми че може да се върне в Русия само заради жените и алкохола.Пиеш и Иб..еш колкото искаш.

13

до криза

преди 8 години

Няма никакво значение колко струва бензинът. Важно е колко бензин може да си купиш с една заплата. И най-важното - дали ти плащат заплатата.

12

Ken

преди 8 години

До Криза"В Русия уж имало криза а там в момента 1 литър А95 струва 0.81 лв."Питай колегата, колко е струвал преди кризата.

11

Криза

преди 8 години

В Русия уж имало криза а там в момента 1 литър А95 струва 0.81 лв. Един колега се върна тази седмица от там и ми каза цена 35 рубли за литър А 95. У нас на тази цена е пропан бутана. И в Русия бензина е най-скъп от другите горива дизел и пропан бутан, а за метана просто ми е чудно какава е цената ако някой знае да каже.

10

Анонимен

преди 8 години

Ай сиктир поредната глупава статия

9

Анонимен

преди 8 години

Чета написаното под мене и се чудя.Абе аз защо до сега не съм забелязал какви умни люде се въдят из тая държава?Та тука е пълно с умници поне 3 нива над руснаците,то и затова сме най богатата държава и най доброто място за живот в Европа.

8

Анонимен

преди 8 години

Всъщност една кола трябва да се мие много по-често през зимата, отколкото през лятото. Причината е проста: солта, която хвърлят по асвалта.

7

хахахахахааа

преди 8 години

В Русия автомобилите ги мият с водка!Водката е като еликсир,става за пиене и миене.За това братушките винаги са на градус.В Русия е обида ако не пиеш алкохол.На ден ти се полага един бидон:)))

6

Анонимен

преди 8 години

taka prawq i s moq moskwi4 403

5

Анонимен

преди 8 години

Добре, че беше този руски дърводелец да ме светне, иначе щях да си остана *** като мужик.

4

Ричард

преди 8 години

Има нещо вярно в статията , само че по-добре да бяхте написали "Немски експерти.." . Руснаците абсурд да са стигнали до този извод първи , а и Мерцедес сте сложили за фон.. ;)

3

Джедай Мастър

преди 8 години

руски автоексперт? Това е някакъв джоук, нали?

2

Анонимен

преди 8 години

Русия... експерти ...Там имат само пияници и войнолюбци. ***.Експерти нямат. Не са имали никога.За това се искат умни хора, а в Русия няма такива.Вижте им историята и развитието ...Африкански манталитет

1

Анонимен

преди 8 години

А в България най-добре е да нямаш автомобил щото винетки, граждански отговорности, каско, лоши пътища, алчни и корумпирани ченгета, цени на горивата, спиране от движение и прочее простотии ти излизат по-скъпо от стойността на самия автомобил. Целта е да храниме *** шофьори от таксиджийската мафия.