77

ПЕНЕВ

преди 8 години

ГОСПОДИН СЕДЕСАР ,РУМЕН ХРИСТОВ , ТА НАЛИ ВИЕ ОЩЕ СЛЕД 1989 Г. РАЗБИХТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА И ВЪВЕДОХТЕ БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ ! КАКВИ СА ТЕЗИ ПОРАЖЕНСКИ ИЗКАЗВАНИЯ ,ЧЕ БИЗНЕСА СЕГА ПРОХОЖДАЛ . ИЛИ ,ПАК КОМУНИСТИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ -ДАЖЕ ИМЕТО СИ СМЕНИХТЕ ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ - ОТ ЛИКВИДАТОРИ СТАНАХТЕ РЕФОРМАТОРИ !

76

Гацо Бацо

преди 8 години

А големите отпуски на депутатите са посилни за народа ....

75

Анонимен

преди 8 години

само заради Бейрактаров ще гласувам за патриотите

74

Декларация 7

преди 8 години

Народни ПРЕДстАвиТЕЛИ !

73

OMG_Lucker

преди 8 години

НАРОДЪТ е твърд - оцеляване с МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТКИ - непосилно.Моля Камелия Цветанова да напише статия в този дух! Като подточки да включи тезите: 1. Има ли реален бизнес в България или всичко е миже да те лажем?;2. Коректен към служителите си ли е Бг "бизнес"-а, например плаща ли в пълнота осигуровките, спазва ли правата на работниците си?

72

Анонимен

преди 8 години

А бре, тези за 26 години не успяха да накарат работодателите да дават заплатите навреме.

71

аз

преди 8 години

едно време отпуската беше по 30 и кусур дни и имаше икономика сега ако можем нон стоп да работим и да умираме на работните си места за да може бизнеса да печели повече

70

221

преди 8 години

Щяло да убие бизнеса!Да ви убие господ дано,продажници долни!Всички ненормалници-народни представители.

69

НАРОДЪ!

преди 8 години

Бизнеса е 0.01% от народа!Явно тях бизнеса ги избира а народа!

68

Анонимен

преди 8 години

До АЗТи се научи как се превключва клавиатурата на малки и големи букви :)

67

Анонимен

преди 8 години

400 лв минимална заплата са непосилни за българските работници.

66

Владо

преди 8 години

До ВасилевСигурен съм, че има много можещи хора имигрирали от България, но очевидно е пълно с *** комплексари Василев :)

65

до Василев

преди 8 години

чакам да покажеш как се работи фасилев

64

Анонимен

преди 8 години

аз почвам да се убеждавам, че масово БГ бизнеса не знаят какво е ефективност. Те и сега някои са по- зле и от робовладелците, защото при робството, робите са хранени и поени, а някои бизнесмени и това не ги интересува камо ли че трябва да плаща заплата.

63

ВЪПРОС

преди 8 години

До Василев 69ЗА СЕБЕ СИ ЛИ ГОВОРИШ ???

62

Анонимен

преди 8 години

До 69-не работят и няма да работят качествено,докато не се променят много фактори.защото и извън България се работи,но с това,което се получава не мизерстваш,хората дават от себе си и получават.Там ако ти нарушат правата ще получиш справедливост,а тук -нищо.Тук се ценят простаците,защото новоизлюпения шеф в не малка част от случаите е на по-ниско интелектуално ниво от подчинените си.

61

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Петел БГ.Цитат на Цецка Цачева: "НИЕ СМЕ ДЕПУТАТИ! НЕ НИ СРАВНЯВАЙТЕ С ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ".Цитат от Гражданин:"НАРОДНИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ СА РАБОТНИЦИ. ТЕ СА ТЪРТЕИТЕ, КОИТО ХАРЧАТ(КРАДАТ) НАРОДНАТА ПАРА..." спирам цитата. За останалото, което може да се каже по адрес на депутатите - всички се досещате, нали?

60

ядосана

преди 8 години

Очевадно популистко предложение, неподплатено с никакви конкретни обосновки за ползите и за бизнеса, и за служителите. Доста по-проблеми теми са контрола по спазване на работното време. Ако мен ме карат да седя 10-12 часа на работа, ще мога ли да разчитам на държавата, че ако се оплача, работодателят ми ще бъде санкциониран, но няма да ме изгони скоропостижно след това? От там идва умората, не от малкото почивни дни.

59

хмм

преди 8 години

А депутатите почиват 25 дни само на Коледа...умрете кучета мръсни!!!

58

Doni

преди 8 години

Господин Кадиев, ако Вие направите партия, аз ще се запиша. С тези политици в парламента, държавата ще загине до 3 години...Жалко за Хилядолетната история Българаска ...500 години Турци не ни сломиха, Преди това 350 години Ромеи не можаха ...НО ..за 27 години БГ "политиците " направиха това, което за 1000 години АГРЕСОРИ не сполучиха....