165

Чалгария

преди 8 години

На снимка индус продажник, както всички индуси ... и индуси.

164

rolex

преди 8 години

Не знам си колко снимали с телефони, един клип не се показа да се види кой кого бие.

163

veso

преди 8 години

Аз лично съм склонен да вярвам на този човек, единствен безспорно притекъл се да оказва медицинска помощ. Това е вярвам на него а не на чорлавата майка и на брата на загиналия с наркоманска визия.

162

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 215А ти на помпа!

161

Анонимен

преди 8 години

Тоя е на игла.

160

Анонимен

преди 8 години

Нещата ще се решат и показанията на двамата сравнително точно могат да бъдат проверени,чрез провеждане на следствен експеримент! Ако експериментът се проведе от кадърен разследващ орган възможността за грешки е минимална!

159

Анонимен

преди 8 години

Господ е поразил нахалния самодоволен нападател. Божието наказание е неотменимо.

158

Анонимен

преди 8 години

/лично мнение/. С особено не интелигентни хора нещата обикновено стават така:Тодор се вози с девойката и не забелязва пешеходната пътека. Там пък вече са братята, той им свири с клаксона. Разменят обиди, те му ритат колата, той скача с бокса, бият се, но те са с по тежки удари на които тялото му не издържа и причиняват вътрешни наранявания.

157

OMG_Lucker

преди 8 години

Не, не може да се манипулира народа, дори от вездесъщите медии. Още първоначално бях озадачен от разминаването на версиите. После се спомена мимоходом "бокс" и ми стана ясно, че совите не са това което са, че със сигурност и 2те страни са имали своята вина за случката и че момчето (бог да го прости) не е било света вода ненапита.

156

мм

преди 8 години

леле ако тоя "спасител" тръгне да ме спасява по-добре да викат директно попа. Трябва и него да го подпукат барбар с поничките, че не му е чиста работата нещо, намирисва, а и няма много акъл и лесно ще го разобличат при малко повече желание

155

Свидетел Но.1

преди 8 години

Момчето изскочи от колата и се затича срещу Поничките. Сопна се и се удари у бурбюро. И така 28 пъти - затова са и тези белези по тялото. А Поничките седеа и го гледаа.

154

Анонимен

преди 8 години

Викайте Хорейшо, да разплете случая.

153

Анонимен

преди 8 години

Оххх вече и хората и медиите започнаха малко да се увличат и да пишат ПЪЛНИ глупости - свидетел 1, свиетел 2 кой какво бил видял, кой излъжал, кой не излъгал и т.н. А всъщност всичко е доста просто и се нарича физически доказателства. Ако раните, ако има такива, по тялото на Тодор кореспондират с казаното от свидетелите това ознава, че това което свиделите разказват е истина, и обратното ако "разказа" на определен свидетел, без значение кой, не отговаря на нанасените рани значи ЛЪЖЕ. Елементарно

152

Анонимен

преди 8 години

Смешникът Мариан, който цяла Враца го знае като Маркас, се разпознава лесно, когато лъже - отваря си устата. Лично съм го виждал с Иван, който "не познава". И медиите се връзват и пишат и те глупости...

151

а

преди 8 години

Тоя селянин ако не беше отказал линейка, Тодор можеше да е жив! Кой му дава правото да решава дали има нужда от лекар или не! Направо да го осъдят за съучастничество!

150

Анонимен

преди 8 години

Самоотбрана, а нападателят не е преценил състоянието на сърдечно-съдовата си система и че трябва по-малко да се ядосва и да не напада хората по кръстовищата.

149

Анонимен

преди 8 години

Кошаревски свидетел.

148

Анонимен

преди 8 години

Има двама виновници за изкривеното обществено мнение - прокуратурата и медиите. Прокуратурата, че не дава навременна информация по случая и повдига обвинения без доказателства и медиите, че изкривиха истината и изкараха двамата братя виновни, без да е ясно дали изобщо имат някаква вина и всичко това заради търсене на сензация там, където я няма.Ясно е, че двамата брата могат да осъдят държавата за много пари, заради вреди причинени от държавата, а тези пари ще ги плащаме ние, а не прокурори и м

147

Анонимен

преди 8 години

Още от първите новини за тази случка беше ясно само, че е имало спречкване, Тодор е бил с бокс и е тренирал бойни спортове, за братята не беше ясно, но накрая Тодор не е между живите по неясна причина, макар че ни лъжеха за задушаване по различни причини. Даден беше сигнал да се обвиняват братята и манипулацията започна. Сутринта по телевизията при интервюто с този свидетел, манипулациите продължаваха. Не го оставяха да каже, какво е видял, а искаха да казва, това, което му се искаше на водещия.

146

Анонимен

преди 8 години

Пълно падение за едно общество, което по лъжите на една майка, брат и изрусена кифла иска да почерни два живота