9

Gost

преди 8 години

Искам да попитам кои измисли тая глупост чинчове пък и тв да се гледа и тия *** се сменят всяка година китаиски смрадове булсатком е време да ги махне ко искат да спечелят не знам за какво е необходимо *** няма смисъл

8

Striker

преди 8 години

Giggle беше нещо през 2006-2010-та. Освен търсачката им от време на време друго не ползвам от тях. Еле пък Хандроида...Много ясно, че ще плащат на Апл за търсачка.

7

Анонимен

преди 8 години

Идеята е открадната от Апъл и превърната с минимални усилия в някаква супер бъгирана по-мия наречена АндроИД-ИОТ. Онези които го полват са големи мазохисти.

6

Gost

преди 8 години

А не коиgo малоумия ползват boongagam интересно мие чиие това творение нека да позная *** краи няма а семержиев тиси наи близко значи че от теб е проблема такива като теб разбиват имеили щото знаят

5

Анонимен

преди 8 години

В България не можеш да си купиш телефон с друга OS или Гоогле или Ейпъл..

4

от Ав$тралия, Сидни

преди 8 години

НЯМА как да не е опън сорс защото Гугал НЕ са направили нищо, просто са зели ЛИНУКС и са го портнали и са го нарекли Андроид. Андроида е Линукс. И от там идва изискването към лиценза да е с отворен код.Windows не наследява Линуск лицензи и затова всичко е затворено.Гугал също се усетиха да предложат затворени пространста и пуснаха NDK което е ц++ и се ползва най вече за секюрити функционлности. Всъщност това е едно g+ и gcc такова каквото идва с Линукса го наследява и АндроидаДовиждане!

3

хммм

преди 8 години

Напълно съм отвратен от гугъл и андроид. Направо се оляха...а ги предпочитах пред Айфон. От всякъде ти изкачат глупостите им, когато не ти трябват. Без на никой да му трябва работят сума програми във фонов режим, изпращат информация може би. Четириядрен процесор на 2.50 буквално ще разтопи тела в ръцете ми. Представете си колко инфо се преработва без да знаем. Телефона забива, рестартира се и се пълни с малуеър. Първите устройства с андроид вървяха добре, сега можеш да си изпържеш яйце на него.

2

Анонимен

преди 8 години

Всички сме гледали филми как мегакорпорации управляват света произвеждайки оръжие и други опасни неща. То пък какво се случва. Кой да предположи че това ще е една интернет търсачка ама ей на сателити в космоса изведоха. Във всичко вече имат пръст.

1

Анонимен

преди 8 години

С този опън сорс от Гугъл прецакаха целият Атдроид. Всеки производител на смартфони си добавя каквото му скимне и това понякога води до бъгове