13

И...

преди 8 години

А може просто тази година пак да няма филм с изявен тъмен актьор. Какво толкова се заяждат тия. Вси искат винаги да има номиниран от тяхната боя. Е има и такива години в които няма. Да си налегнат .... и да играят добри роли, не само да искат и да се цупят.

12

Анонимен

преди 8 години

В интерес на истината и аз очаквах да е номиниран,след като за Златен Глобус имаше номинация.Играта му не е лоша,има няколко добри филма,но е далеч от качествените актьори.Жена му е мега противната *** със самочувствие до небесата,не се види колко е зле горката,че и децата им само ги пробутват насам-натам за големи звезди.Те могат да си правят награди само за чернокожи,ама ние не! Няма как да стане.Със тях ,без тях Оскари ще има,да ги гледат вкъщи.

11

Анонимен

преди 8 години

снегът е като човека- радваш му се, когато е бял

10

Един

преди 8 години

Уил Смит е като Фродо - като сложи пръстена и става невидим.

9

:)

преди 8 години

И аз смятам да пропусна Оскарите. Там няма за поредна година награда за най-*** актьор, за най-слаба игра, както и още няколко типа награди. Стойностното играене на сцената от много време не е приоритет на американосите, още от както започнаха да правят статистики и сценарият вече е статистически ориентиран към всички групи, а не просто да се играе добре. За пример всичките ефекти в американските филми са за най-малките и млади, за тези, които в *** нямат нищо, но пък имат в джобчето.

8

Анонимен

преди 8 години

Сърдят се, не сърдят се - филм само с бели може и да става да гледане, филм само с черни - не.

7

Анонимен

преди 8 години

Когато беряха памук на плантациите и скачаха по дърветата не бяха обидениGood old times...

6

xax

преди 8 години

Абе и аз мисля, че на Дежейдън Смит трябва да му забранят да играе, но не го заявявам публично, нали?

5

Nobody

преди 8 години

И аз пропускам Оскарите.

4

Анонимен

преди 8 години

По-правилно ще е и Оскарите ще пропуснат Уил Смит завинаги. А в стил в-к 24часа: Уил Смит си купи крив макарон за 2млн. долара. Ще наблюдава оскарите, май.

3

Анонимен

преди 8 години

За Оскар трябва да бъдат номинирани тези, които наистина заслужават, а не според цвета на кожата. По тази логика да се разсърдят и азиатците, също и индиянците и всякакви други от този род...

2

sante_dog

преди 8 години

Не може да дадеш на някой награда просто за да не се чувства ощетен. През годините има доста цветнокожи актьори които са получавали наградата. На мен това повече ми прилича на сърдене че не са номинирали Уил Смит и айде сега щом не са, жена му ще започна антирасистка кампания за да не си правят оглушки за другата година.

1

спонсор на МВР

преди 8 години

Оскар е расистка институция. От бели за бели.